Ondernemers centraal in 2e Innovatiecafé Haarlem

Ondernemers centraal in 2e Innovatiecafé Haarlem

Gepubliceerd op 25-03-2019, 11:55

Vrijdag 12 april wordt in Sociëteit Vereeniging te Haarlem voor de tweede keer het Innovatiecafé gehouden. Dat is bedoeld voor ondernemers uit Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede en Velsen en omstreken die werk maken van innovatie. Op basis van interviews door Jaap Sluis wordt in beeld gebracht hoe zij dat doen en wat anderen daar van kunnen leren. Het gratis toegankelijke Innovatiecafé is een initiatief van de Rabobank Haarlem en Omstreken, gemeente Haarlem, Sociëteit Vereeniging, communicatieadviesbureau De Coalitie en Hogeschool Inholland. Ook ondernemende mensen zónder bedrijf zijn 12 april van harte welkom.

Lees verder
Coalitie ondersteunt Bedrijf & Samenleving

Coalitie ondersteunt Bedrijf & Samenleving

Gepubliceerd op 20-03-2019, 08:55

Een vast onderdeel van het door Bedrijf & Samenleving (B&S) georganiseerde maatschappelijke ontbijt is het uitreiken van de certificaten aan ondernemingen die B&S financieel ondersteunen. De Coalitie is één van de sympathisanten.

Lees verder
Twee talkshows tegelijk

Twee talkshows tegelijk

Gepubliceerd op 12-03-2019, 17:40

Steeds vaker verzorgt De Coalitie talkshows of gespreksleiding. Variërend van grote ondernemerstalkshows tot kleinschalige bijeenkomsten voor medewerkers of een groep klanten. Maar twee talkshows tegelijk, dat was nog niet eerder voorgekomen. Maandag 11 maart trapten Jaap Bonkenburg en Johan Tempelaar om 17:00 uur af voor de NV Haarlem. Op exact hetzelfde moment ging Jaap Sluis samen met Rosalie Smit van start met de NV Purmerend.

Lees verder
Opening Kinderconferentie

Opening Kinderconferentie

Gepubliceerd op 11-03-2019, 09:31

Over de hele wereld leven kinderen, in heel verschillende omstandigheden. Toch hebben die kinderen allemaal dezelfde rechten. Begin maart werd in Schoorl een Kinderconferentie georganiseerd rondom het thema 'De rechten van het kind'. De opening van de conferentie werd verzorgd door Dieuwertje Blok en Johan Tempelaar.

Lees verder
Talkshow in plaats van nieuwjaarsrede

Talkshow in plaats van nieuwjaarsrede

Gepubliceerd op 15-02-2019, 10:56

Een bedrijf in beweging heeft veel te melden. Naar de buitenwereld toe, maar ook naar de medewerkers. BK ingenieurs ontwikkelde ten behoeve van de interne communicatie samen met De Coalitie een eigen talkshow. Die wordt aan het eind of begin van het jaar gehouden. De in 2017 gelanceerde formule bleek dermate succesvol dat eind januari 2019 in Utrecht de tweede editie plaatsvond.

Lees verder
Boeiend (BK) brede blik op de bouw

Boeiend (BK) brede blik op de bouw

Gepubliceerd op 13-02-2019, 08:50

De Coalitie verzorgt al jarenlang de BK breed, het relatiemagazine van BK ingenieurs. Een klus die eigenlijk nooit gaat vervelen. Door te blijven werken aan de vorm en vormgeving, want de BK breed verschijnt in print én als online publicatie. Maar ook door de inhoud. Door het diverse dienstenaanbod van BK ingenieurs krijgen niet alleen de lezers van de BK breed, maar ook wijzelf een boeiend en breed inkijkje in de wereld van grond-, weg- en waterbouw.

Lees verder
Open uitwisseling ideeën bij Goede Zaken Exclusief

Open uitwisseling ideeën bij Goede Zaken Exclusief

Gepubliceerd op 30-01-2019, 15:11

Goede Zaken lanceert op dinsdag 26 februari Goede Zaken Exclusief. Een tweegangenlunch bij restaurant Brouwerskolkje Exclusief in Overveen. Onder leiding van De Coalitie gaan de deelnemers exclusief in gesprek met een aansprekende hoofdgast. De eerste keer is dat financieel onderzoeker Pieter Lakeman.

Lees verder
De Coalitie mede-initiator Innovatiecafé in Haarlem

De Coalitie mede-initiator Innovatiecafé in Haarlem

Gepubliceerd op 17-12-2018, 12:21

Vrijdag 18 januari 2019 wordt in Sociëteit Vereeniging te Haarlem voor de eerste keer Het Innovatiecafé gehouden. Dat is bedoeld voor ondernemers uit Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede en Velsen en omstreken die in hun bedrijf werk maken van innovatie. Op basis van interviews door 'cafébaas' Jaap Sluis wordt in beeld gebracht hoe zij dat doen en wat anderen daar van kunnen leren. Het gratis toegankelijke Innovatiecafé is een initiatief van de Rabobank Haarlem en Omstreken, gemeente Haarlem, Sociëteit Vereeniging, De Coalitie en Hogeschool Inholland. Ook ondernemende mensen zónder bedrijf zijn 18 januari van harte welkom.

 

Lees verder
«  1  2  3  4  5  6  7  »