Netwerk

De Coalitie is gevestigd in Haarlem en de Coalitiegenoten voelen zich allen zeer verwant met de stad en haar omgeving. We verbinden ons dan ook met veel plezier aan een aantal leuke en verbindende initiatieven in de stad.

Goede Zaken

Goede Zaken biedt informatie over het bedrijfsleven in Haarlem, Velsen, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlemmermeer. Twee keer per maand verschijnt er een business-to-businesspagina in Haarlems Dagblad en IJmuider Courant, daarnaast worden artikelen online gepubliceerd en vinden er regelmatig zakelijke evenementen plaats. Goede Zaken is een productie van De Coalitie, in samenwerking met diverse bedrijven en organisaties uit de regio. Zij delen op Goede Zaken verhalen over ontwikkelingen in hun vakgebied, met een sterk accent op de alledaagse praktijk en innovatie.
Bekijk de site>>>

Goede Zaken
Sport in Haarlem

Sport in Haarlem

Sport in Haarlem is het mediakanaal voor sport, sporters en sportevenementen in Haarlem (en omgeving). Daarbij wordt aandacht gegeven aan topsport, talent(ontwikkeling), breedtesport en nieuwe sportinitiatieven. Sport in Haarlem is een productie van De Coalitie, in samenwerking met onder meer de gemeente Haarlem (Lokaal Sportakkoord), diverse sportorganisaties en het regionale bedrijfsleven.

NV Haarlem

De Coalitie is mede-initiatiefnemer van de NV Haarlem, een snelle en gevarieerde talkshow voor ondernemers die vier keer per jaar plaatsvindt. In een programma van een uur komen ondernemers aan het woord over actuele, verrassende, intrigerende en boeiende onderwerpen. Sinds de start van de NV Haarlem in 2006 hebben wij deze talkshow kosteloos geproduceerd/gepresenteerd, als bijdrage aan ondernemend Haarlem. Johan Tempelaar presenteert de talkshow momenteel, samen met Marièlle Beek, Caroline Verkleij verzorgt de productie.
Naar site>>>

NV Haarlem
Société Pim Mulier

Société Pim Mulier

De Société Pim Mulier eert voormalige aan de stad Haarlem verbonden topsporters. Ook ondersteunt zij de helden van morgen, jonge en talentvolle Haarlemse sporters, door middel van een talentenfonds. De Coalitie is mede-oprichter en sponsor van de Société. Johan Tempelaar verzorgt tekst-, beeld en webredactie voor de Société en Jaap Sluis was vanaf de oprichting in 2004 tot eind 2014 bestuurslid.
Naar site>>>

Bedrijf & Samenleving

Voor de ondernemers van Haarlem en omstreken is Bedrijf & Samenleving de gids, netwerkorganisatie en makelaar op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Zij verbindt bedrijf en samenleving door middel van projecten met maatschappelijke meerwaarde. De Coalitie is sponsor van Bedrijf & Samenleving.
Naar site>>>

Bedrijf & Samenleving
Patronaat Vrienden Club

Patronaat Vrienden Club

De Patronaat Vriendenclub bestaat uit zo'n vijftig bedrijven en ondernemers die (live)muziek en het Patronaat een warm hart toedragen. De Coalitie heeft zich bij deze Vriendenclub aangesloten om het Patronaat (en daarmee de popsector in Haarlem) te steunen. Vanessa van Zalm en Caroline Verkleij zien als vaste gezichten regelmatig te zijn op de activiteiten van de Vriendenclub.

Sparkz Networking

Sparkz Networking Kennemerland organiseert maandelijks netwerkdiners en -borrels voor ondernemers & beleidmakers in Kennemerland. Dit zakelijke netwerk is één van de grootste in de regio, terwijl de activiteiten laagdrempelig en gezellig zijn. Johan Tempelaar is namens De Coalitie / Goede Zaken regelmatig op de bijeenkomsten van Sparkz te vinden.

Sparkz Networking
ABC Architectuurcentrum

ABC Architectuurcentrum

het Architectuur- en Bouwhistorisch Centrum Haarlem is het centrum voor architectuur en stedenbouw van Haarlem en de regio Kennemerland. Zij organiseren exposities en (kinder)activiteiten over architectuur, stedenbouw en leefomgeving. Architectuur en stedenbouw gaan daarbij over alle kunstvormen die daarmee samenhangen; interieurarchitectuur, stedenbouw, ruimtelijke ordening, en tuin- en landschapsarchitectuur. Jaap Sluis bezoekt met enige regelmaat de activiteiten van 'het ABC'. 

Free Press

Free Press Unlimited beschermt journalisten wereldwijd. Dat doen zij om onafhankelijke, betrouwbare en tijdige informatie beschikbaar te maken én te houden voor iedereen. Free Press werkt samen met 120 lokale mediapartners in meer dan 50 landen en ondersteunt journalisten en mediaprofessionals door middel van pleitbezorging, noodhulp, advies, capaciteitsopbouw en trainingen. De Coalitie is sponsor van Free Press.

Naar site>>>

Free Press
OV IJmond

OV IJmond

De OV IJmond vertegenwoordigt ruim 500 ondernemende leden en is daarmee een belangrijke speler binnen het Noordzeekanaalgebied en de Metropool Amsterdam. De OV IJmond is dé belangenbehartiger voor ondernemend IJmond. De Coalitie heeft eerdere klanten in de IJmond én is - in samenwerking met Chateau Marquette in Heemskerk - initiatiefnemer en producent van de ondernemerstalkshow NV IJmond. En vanuit die betrokkenheid dus ook lid van de OV IJmond. 

Naar site>>>