Netwerk

De Coalitie is gevestigd in Haarlem en de Coalitiegenoten voelen zich allen zeer verwant met de stad en haar omgeving. We verbinden ons dan ook met veel plezier aan een aantal leuke en verbindende initiatieven in de stad.

NV Haarlem

De Coalitie is mede-initiatiefnemer van de NV Haarlem, een snelle en gevarieerde talkshow voor ondernemers die vier keer per jaar plaatsvindt. In een programma van een uur komen ondernemers aan het woord over actuele, verrassende, intrigerende en boeiende onderwerpen. Johan Tempelaar presenteert de talkshow, samen met Marièlle Beek, en zit samen met Caroline Verkleij in de redactie.
Naar site>>>

NV Haarlem
 

Haarlems ZZP Overleg

Het Haarlems ZZP Overleg, kortweg HZO, is er voor zelfstandigen uit de regio Haarlem. De leden komen elke tweede dinsdag van de maand samen, waarbij onderwerpen over de gehele breedte van het zelfstandig ondernemen aan bod komen. Een gastspreker vertelt daarbij over inhoud en actualiteiten van zijn of haar vakgebied. Jaap Bonkenburg is voorzitter van het HZO.
Naar LinkedIn-groep>>>

Société Pim Mulier

De Société Pim Mulier eert voormalige aan de stad Haarlem verbonden topsporters, en ondersteunt tegelijkertijd de helden van morgen,  jonge en talentvolle Haarlemse sporters, door middel van een talentenfonds. De Coalitie is sponsor van de Société, Johan Tempelaar verzorgt tekst-, beeld en webredactie voor de Société en Jaap Sluis was vanaf de oprichting in 2004 tot eind 2014 bestuurslid.
Naar site>>>
Société Pim Mulier
Bedrijf & Samenleving

Bedrijf & Samenleving

Voor de ondernemers van Haarlem en omstreken is Bedrijf & Samenleving de gids, netwerkorganisatie en makelaar op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Zij verbindt bedrijf en samenleving door middel van projecten met maatschappelijke meerwaarde. De Coalitie is sympathisant van Bedrijf & Samenleving.
Naar site>>>

De Houten Haarlemmer

Stichting De Houten Haarlemmer is - samen met vrienden en sponsors - betrokken bij het verleden en de toekomst van de Haarlemmerhout. Voor steeds weer nieuwe generaties vertellen we het verhaal van dit unieke stadsbos, het oudste en beroemdste van Nederland. Stichting De Houten Haarlemmer is initiator van de Haarlemse scholendagen en ondersteunt die activiteit met sponsorwerving en sponsoractiviteiten als Houtwandelingen en sponsorbijeenkomsten op bijzondere Haarlemse locaties. Jaap Bonkenburg is bestuurslid van deze stichting.
Naar site >>>

De Houten Haarlemmer