Relatiemagazine voor Hoorne Vastgoed

Relatiemagazine voor Hoorne Vastgoed

Gepubliceerd op 10-12-2018, 12:25

Bijna tien jaar geleden werd in Heerhugowaard de Stad van de Zon gerealiseerd. In de tijd dat 'duurzaamheid' nog een uitzonderlijk woord was, werd in dit circa 3000 woningen tellende gebied net zo veel energie opgewekt als er met wonen en werken werd verbruikt. In Mensenwerk, het relatiemagazine van ontwikkelaar Hoorne Vastgoed, blikken betrokkenen terug op het destijds baanbrekende bouwproject.

Verder in dit magazine aandacht voor projecten anno nu, zoals het (eveneens duurzame) Slottuin in Heemstede, de kwaliteitsimpuls in Almere-Haven en het nieuwe leven voor een 'gapend gat' in IJmuiden. Daarnaast onder meer een interview met Aart van Haren van Vomar Voordeelmarkt over het samenspel tussen retail en vastgoed, een kennismaking met Hoorne's Assetmanager Marloes Hofstetter-Slootmaker en een expertcolumn van Gert-Jan 't Hart (Klimaatgarant).

Lees verder
Drie NV's in Noord-Holland

Drie NV's in Noord-Holland

Gepubliceerd op 14-11-2018, 21:21

In een relatief korte tijd produceerde De Coalitie voor uiteenlopende opdrachtgevers drie ondernemerstalkshows. Dat gebeurde in Zaanstad, Hoorn en Purmerend. Het daarbij gehanteerde format was grotendeels gebaseerd op dat van de NV Haarlem. Deze mede op initiatief van De Coalitie bedachte talkshow is in Haarlem al ruim tien jaar succesvol en krijgt nu ook in andere gemeenten navolging.

Lees verder
Van yoga tot klimmen

Van yoga tot klimmen

Gepubliceerd op 07-11-2018, 16:45

'Ik had gewoon gekeken wat me leuk leek en toen een lijstje van sporten gemaakt.' Dankzij JeugdSportPas kunnen kinderen allerlei verschillende sporten uitproberen, om te ontdekken welke sport zij leuk vinden en goed bij ze past. Naast bekende sporten als voetbal en hockey zijn dat ook 'kleinere' sporten. Van yoga tot klimmen en van hapkido tot acrobatiek.

Lees verder
 

Websites voor Da Vinci

Gepubliceerd op 07-11-2018, 12:23

Da Vinci is een scholengroep van drie middelbare scholen in Leiden. Daarnaast vormt de Internationale SchakelKlas, een opleiding voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar, die uit het buitenland komen en de Nederlandse taal niet of onvoldoende machtig zijn, een onderdeel van de Da Vinci scholengroep. Het bestuur van Da Vinci acht - mede door de ontwikkelingen op onderwijsgebied - de tijd rijp om de website van de scholengroep, de drie scholen en de ISK te vernieuwen.

Lees verder
Digitale Goede Zaken

Digitale Goede Zaken

Gepubliceerd op 09-10-2018, 10:45

De krantenpagina verschijnt al een flink aantal maanden, elke dinsdag in Haarlems Dagblad en IJmuider Courant. Daarnaast is Goede Zaken inmiddels digitaal van start gegaan. Met de nieuwe website, die tot stand kwam in samenwerking met Goede Zaken-vormgever Publish Online, zijn de verhalen over ondernemers en ondemerschap in de regio's Haarlem/IJmond nu ook online te delen.

Lees verder
Margriet Daniëls viert jubileum met talkshow

Margriet Daniëls viert jubileum met talkshow

Gepubliceerd op 08-10-2018, 10:19

Margriet Danïels wilde van het 15-jarig bestaan van haar bureau Daniëls Advies iets ánders maken. Geen plichtplegingen, maar een feestelijke bijeenkomst vol vaart en variatie. De jubilerende onderneemster - actief op het gebied van onder meer coaching, persoonlijke begeleiding, training en advies - besprak haar wensen met Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis van De Coalitie. Die  bedachten een door hen te presenteren talkshow waarin uiteenlopende aspecten van haar werk en ook privé op basis van interviews met een aantal gasten werden belicht. Gedurende één uur ging het vooral over ondernemend denken en doen. Met ook aandacht voor kunst en cultuur.

Lees verder
 

Sporthal in Schalkwijk

Gepubliceerd op 08-10-2018, 09:43

De basketbaltak van Triple Threat, een jongeren organisatie in de Haarlemse buurt Schalkwijk, wil een eigen sporthal voor de explosief groeiende basketbaltak. Op initiatief van de Rabobank Haarlem e.o., één van de partners van Triple Threat, werd een informatieavond georganiseerd in restaurant De Uitkijk.

Lees verder
'Nieuw' Coalitie-duo op NV-podium

'Nieuw' Coalitie-duo op NV-podium

Gepubliceerd op 17-09-2018, 13:25

Tien jaar lang was Jaap Sluis het vertrouwde presentatiegezicht van de NV Haarlem. Na veertig edities vond hij het een mooi moment om het stokje over te dragen. Bij de 41e NV zat hij zodoende voor het eerst als bezoeker in de zaal. Toch zat er ook deze keer een Coalitie-duo op het podium.

Lees verder
«  2  3  4  5  6  7  8  »