Over de brug

Over de brug

Gepubliceerd op 14-09-2018, 23:00

Het heeft even geduurd, maar hij ligt er: de Figeebrug. De fietsbrug verbindt de 'stadkant' van de Waarderpolder (Sportheldenbuurt) met het Figeeterrein. Gedeputeerde Jaap Bond, wethouder Cora-Yfke Sikkema en Pieter van der Spek (namens de ondernemers) waren op vrijdag 14 september de eersten die over de brug kwamen. Daarna volgde een fietsparade van zo'n 30 bedrijven uit de Waarderpolder, met aansluitend een feestelijke borrel en barbecue. Johan Tempelaar van De Coalitie presenteerde de opening.

Lees verder
NV Haarlem: 10 jaar buiten de gebaande paden

NV Haarlem: 10 jaar buiten de gebaande paden

Gepubliceerd op 12-06-2018, 12:13

De talkshow NV Haarlem bestaat tien jaar. Een mooi moment om te stoppen voor presentator Jaap  Sluis. De veertigste editie op 18 juni is zijn laatste. Hij begon in 2008 met medepresentator Fred Postma, die het stokje eerder al overdroeg aan Jaap Bonkenburg.

Lees verder
Startborrel Goede Zaken

Startborrel Goede Zaken

Gepubliceerd op 18-04-2018, 14:35

Onder een stralend voorjaarszonnetje kwamen partners, columnisten, fotograaf en medewerkers van Goede Zaken bij elkaar bij Brouwerskolkje Exclusief in Overveen. De pagina Goede Zaken keerde in januari, na een jaar afwezigheid, terug in deze krant.

Lees verder
Politiek Ondernemersdebat

Politiek Ondernemersdebat

Gepubliceerd op 20-03-2018, 10:21

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart vond in Haarlem het Politiek Ondernemersdebat plaats. Thema's die aan bod kwamen waren bereikbaarheid, economische positionering Haarlem en verblijfsklimaat. Johan Tempelaar van De Coalitie verzorgde de debatleiding op deze avond.

Lees verder
NV Purmerend: prima opkomst en leuke reacties

NV Purmerend: prima opkomst en leuke reacties

Gepubliceerd op 16-03-2018, 15:09

De op 12 maart gehouden eerste editie van de ondernemerstalkshow NV Purmerend in theater De Purmaryn was zowel qua opkomst als inhoudelijk een succes. Het door Jaap Sluis van De Coalitie samen met de Purmerendse onderneemster Annet Rijser gepresenteerde evenement trok zo'n 100 bezoekers. Behalve het Ondernemen kwam ook het Onderwijs aan bod. De NV Purmerend is een initiatief van het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland en de ondernemersvereniging PRO. Beide organisatie zien de talkshow-formule van de NV als een prima manier om losjes en snel informatie te delen met ondernemers, bedrijven, bestuurders en anderen. Maandag 4 juni wordt in de Purmaryn de tweede editie van de NV Purmerend gehouden. Het format van de talkshow is voor een groot deel gebaseerd op dat van de NV Haarlem waarmee De Coalitie in de Spaarnestad al bijna tien jaar succes heeft. (Foto Babs van Steijnen)

Lees verder
 

Leuk en leerzaam: talkshow in bedrijf

Gepubliceerd op 08-03-2018, 16:11

Ze wilden bij COARE Architectuur en COARE Realisatie als aftrap van het nieuwe jaar wel eens wat anders dan de gangbare bijeenkomst met de medewerkers. Want hoe gezellig die ook waren, een beetje vernieuwing kon geen kwaad. De Coalitie bedacht - mede voortbordurend op het concept van de succesvolle ondernemerstalkshow NV Haarlem - een eigen event voor COARE. 

Lees verder
Goede Zaken back in business

Goede Zaken back in business

Gepubliceerd op 08-03-2018, 15:12

In januari werd onder commerciële en redactionele verantwoordelijkheid van De Coalitie de bedrijvenpagina Goede Zaken in Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant gelanceerd. Deze pagina verschijnt wekelijks en bevat uiteenlopende informatie over het bedrijfsleven in Haarlem, Velsen, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer. Vaste onderdelen op Goede Zaken zijn onder meer artikelen van/over de partners Rabobank Haarlem en Omstreken en Tanger Advocaten. Ook verschijnt wekelijks een agenda met daarin voor regionale ondernemers interessante activiteiten. Verder brengt fotograaf Ramon Philippo in een regelmatig terugkerende rubriek specifieke aspecten van het ondernemen in beeld en geven columnisten (onder wie Rudy Snippe, lector aan de Hogeschool Inholland en Nyenrode) hun visie op het bedrijfsleven.

Lees verder
Frits Huffnagel wil eventueel wel wethouder in Haarlem worden

Frits Huffnagel wil eventueel wel wethouder in Haarlem worden

Gepubliceerd op 16-02-2018, 14:00

De uitreiking van de Haarlemse evenementenprijzen, half februari, werd dit jaar omlijst met een speciale editie van de NV Haarlem. Die stond in het teken van de verschillende soorten evenementen die in de Haarlemse regio worden georganiseerd. Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis presenteerden deze speciale NV-editie.

Lees verder
«  3  4  5  6  7  8  9  »