Leuk en leerzaam: talkshow in bedrijf

Gepubliceerd op 08-03-2018, 16:11

Ze wilden bij COARE Architectuur en COARE Realisatie als aftrap van het nieuwe jaar wel eens wat anders dan de gangbare bijeenkomst met de medewerkers. Want hoe gezellig die ook waren, een beetje vernieuwing kon geen kwaad. De Coalitie bedacht - mede voortbordurend op het concept van de succesvolle ondernemerstalkshow NV Haarlem - een eigen event voor COARE. 

 

De uitreiking van de Haarlemse evenementenprijzen half februari werd dit keer omlijst door een speciale editie van de NV Haarlem. Die stond in het teken van de verschillende soorten evenementen die in de Haarlemse regio worden georganiseerd. Van Shoppingnight tot underground, van Haarlemse Honkbalweek tot de eventuele komst van de GP naar het circuit van  Zandvoort. Frits Huffnagel was ook te gast. De voormalige wethouder van Amsterdam en Den Haag, die in beide steden Citymarketing in zijn portefeuille had. Presentatoren Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis vroegen de VVD-coryfee of Haarlem een aantrekkelijke stad voor hem zou zijn om wethouder te worden. Daar zei Frits niet meteen nee op. Zijn naam is dus genoemd.

De NV formule blijkt overigens aan te slaan. Bedrijven gebruiken hem om personeelsavonden of  presentaties van  jaarcijfers een andere zowel luchtige als verdiepende inhoud te geven. Zo presenteerden Johan Tempelaar en Jaap Sluis een NV voor het personeel van COARE Architectuur en COARE Realisatie in Amsterdam. Dat sloeg zo aan dat er nog deze zomer een tweede 'NV COARE' staat geprogrammeerd.