Goede Zaken Live: om (letterlijk) je vingers bij af te likken

Goede Zaken Live: om (letterlijk) je vingers bij af te likken

Gepubliceerd op 07-05-2024, 16:02

De eerste editie van Goede Zaken Live, op maandag 13 mei, wordt een snoepwinkel voor ondernemers. Letterlijk, want op het podium schuift zowel de eigenaar van Jamin aan als de oprichter van Het dropje van Haarlem: een nieuwe Haarlemse winkel in drop en oudhollands snoepgoed.

Lees verder
Eerste magazine Sport in Haarlem gepresenteerd

Eerste magazine Sport in Haarlem gepresenteerd

Gepubliceerd op 24-04-2024, 20:36

Haarlem is een eigen sportmagazine rijker. Op maandagavond 15 april, na afloop van de talkshow van 'Sport in Haarlem', werd het eerste nummer gepresenteerd. Drievoudig Olympisch kampioene Yvonne van Gennip overhandigde de eerste exemplaren aan de Haarlemse topsporters Loran de Munck en Floor Slooff.

Lees verder
Energieke middag over toekomst IJmond

Energieke middag over toekomst IJmond

Gepubliceerd op 24-02-2023, 20:00

Op energieke wijze de toekomstige landkaart van de regio schetsen. Dat was het doel van IJmond Energiek 2040-2050, in Chateau Marquette in Heemskerk. Na een prikkelende inleiding door Adriaan Geuze (hoogleraar landschapsarchitectuur TU Delft) volgde een talkshow met drie gasten, onder leiding van gespreksleider/interviewer Jaap Sluis. Er waren circa 130 bezoekers aanwezig onder wie veel ondernemers uit de IJmond en Zaanstreek en vertegenwoordigers van overheden en het onderwijs. De Coalitie produceerde deze bijeenkomst, in opdracht van de Ondernemersvereniging IJmond.

 

Lees verder
Talkshow Sport in Haarlem

Talkshow Sport in Haarlem

Gepubliceerd op 03-02-2023, 12:00

Aanstormende talenten, een Olympisch kampioene, spetterende sportdemonstraties, een 'battle' tussen rugby en basketbal, aanstekelijke anekdotes uit de 'achterkant' van de voetbalwereld en nog veel meer. Ruim 150 bezoekers genoten van de eerste sporttalkshow van Sport in Haarlem bij het Mendelcollege.

Lees verder
Jaarnummer Tandem Magazine

Jaarnummer Tandem Magazine

Gepubliceerd op 17-01-2023, 12:00

Mantelzorg, bij De Coalitie weten we er alles van. Zoals uit eigen ervaring, als door het werk voor Tandem Mantelzorg, dé organisatie voor mantelzorgers in onze regio. In het jaarlijkse Tandem Magazine delen mantelzorgers hun verhaal, geven experts hun visie op ontwikkelingen in de (mantel)zorg en biedt Tandem praktische tips en handvatten voor mantelzorgers.

Lees verder
Nieuwe klant: Blok Plaatmateriaal

Nieuwe klant: Blok Plaatmateriaal

Gepubliceerd op 11-01-2023, 21:00

Blok Plaatmateriaal is een groothandel in constructief en decoratief plaatmateriaal. Met grote magazijnen in Beverwijk en Ede is Blok Plaatmateriaal (sinds 1981) uitgegroeid tot een serieuze speler in de wereld van plaatmateriaal en levert het aan onder meer interieur- en standbouwers, meubelmakers en aannemers. 

Lees verder
 

Goede Zaken agenda-video

Gepubliceerd op 07-10-2021, 15:45

Op de website van Goede Zaken staan alle netwerkbijeenkomsten en zakelijke events overzichtelijk vermeld in de agenda. De highlights uit deze agenda worden voortaan iedere maand belicht in een korte agenda-video. Zo blijft iedereen eenvoudig op de hoogte van alle ondernemersevents.

Lees verder
BigBangS Blad voor Inholland

BigBangS Blad voor Inholland

Gepubliceerd op 18-07-2021, 15:20

Om alle collega's te informeren over de vernieuwing van de opleiding Business Studies, bracht Hogeschool Inholland een magazine uit: het BigBangSBlad. Daarin wordt tekst en uitleg gegeven over de voortgang van de onderwijsvernieuwing, die gedurende twee jaar wordt vormgegeven. De Coalitie verzorgde de volledige productie van dit magazine.

Lees verder
 1  2  3  4  5  6  7  »