Met Tandem

Met Tandem

Gepubliceerd op 01-05-2017, 14:49

Naast een geprint magazine, dat dit najaar verschijnt, verstuurt Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning een digitale nieuwsbrief. Het eerste nummer verscheen dit voorjaar en was vooral bedoeld om de werkende mantelzorger te informeren. Naast een interview met een werkende mantelzorger bevatte dit eerste nummer een aantal tips voor mensen die werk en mantelzorg combineren. Opmaak, vormgeving en interviews werden verzorgd door de Coalitie.

Lees verder
Vakwerk op de Nieuwe Gracht

Vakwerk op de Nieuwe Gracht

Gepubliceerd op 12-04-2017, 12:55
In januari dit jaar begonnen de mannen van KWS Infra uit Diemen aan het vervangen van een flink deel van de kademuur op de Nieuwe Gracht in Haarlem. Bij ons en bij de mede-pandbewoners van Escrow (ict-bedrijf) en adviesbureau Ideo (gezondheid & werk) voor de deur.
Lees verder
NV-talkshows in Haarlem en Velsen

NV-talkshows in Haarlem en Velsen

Gepubliceerd op 02-03-2017, 16:20

Zowel in Haarlem als in Velsen staat voor de maand maart weer een NV-talkshow op het programma. De Coalitie is initiatiefnemer van deze vooral op ondernemers gerichte talkshows en verzorgt in de persoon van Jaap Sluis een deel van de presentatie. Maandag 20 maart wordt in De Philharmonie de 33ste aflevering van de NV Haarlem gehouden. En een week later vindt in het Witte Theater in IJmuiden aflevering 3 van de NV Velsen plaats. Die staat grotendeels in het teken van ondernemers die op zeer uiteenlopende manieren leven van de wind.

Lees verder
Complimenten

Complimenten

Gepubliceerd op 27-02-2017, 14:35
Een tevreden klant. Dat is waar het om draait in ons vak. De Coalitie verzorgt al enige jaren inhoud, fotografie en redactie voor het magazine van Het Waterland, een school in Leiden voor praktijkonderwijs. Een prachtige school waar kinderen met een relatief laag IQ worden opgeleid om straks in de maatschappij naar behoren te kunnen functioneren. Het zijn vaak kinderen die regelmatig te horen krijgen dat ze dit en dat niet kunnen. Het Waterland draait het om en legt de nadruk op wat hun leerlingen wél kunnen. Dat is tevens de rode draad in het magazine, het zijn de leerlingen die vertellen wat ze doen en wat ze leren. Ze vertellen over stages, over het organiseren van een kerstmaaltijd voor bezoekers van de Voedselbank, over hun ervaringen op school en over hoe zij hun toekomst zien.
Lees verder
Martin Schilder neemt schadeherstelbedrijven over

Martin Schilder neemt schadeherstelbedrijven over

Gepubliceerd op 09-02-2017, 17:05
Martin Schilder Groep nam onlangs schadeherstelbedrijven in Alkmaar en Zaanstad over. Met deze overname werd de positie van het Noord-Hollandse familiebedrijf in deze branche verder versterkt. De Coalitie verzorgde rond de overname een mediatraject. Dat was primair gericht op de regionale pers en een aantal vakmedia. Eerder verzorgde De Coalitie ook de PR-aanpak rond de opening in februari van een energie neutrale Audi Experience van Martin Schilder Groep in Alkmaar.
Lees verder
Kennis maken met techniek

Kennis maken met techniek

Gepubliceerd op 25-01-2017, 16:47
Brancheorganisaties klagen regelmatig dat het onderwijs achterloopt op de praktijk. Soms is dat terecht, soms ook niet. De leerlingen die voor techniek op het Bonaventuracollege hebben gekozen, krijgen les van Marc Koevoets, een bevlogen en enthousiaste docent. Hij vertelt in het door De Coalitie geproduceerde magazine van zijn school in Roelofarendsveen over het techniekonderwijs op het Bonaventuracollege.
Lees verder
Sensorbedrijf 30MHz volop in de schijnwerpers

Sensorbedrijf 30MHz volop in de schijnwerpers

Gepubliceerd op 24-01-2017, 14:13

Het Amsterdamse bedrijf 30MHz weet veel zo niet alles van sensoren en haalt steeds vaker uitdagende opdrachten binnen. Zo plaatste het draadloze sensoren op twee zogenoemde lichterpalen in de haven van IJmuiden. Die meten 24 x 7  de impact van het aanmeren van bulkcarriers. 30MHz kreeg de opdracht van Havenbedrijf Amsterdam. De Coalitie verzorgde in overleg met 30MHz en Havenbedrijf Amsterdam een mediatraject in de landelijke, regionale en vakpers.

Lees verder
Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

Gepubliceerd op 24-01-2017, 08:47

Bij  De Coalitie is Johan Tempelaar (35) toegetreden tot de vennootschap. Hij werkt sinds 2011 voor het door Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis in 2006 opgerichte bureau. Johan Tempelaar is met ingang van 15 januari vennoot.

Lees verder
«  4  5  6  7  8  9  10  »