Handig en voordelig

Handig en voordelig

Gepubliceerd op 14-12-2016, 15:18
Dat sport belangrijk is voor kinderen en op allerlei manieren bijdraagt aan hun ontwikkeling zal algemeen bekend zijn. Maar welke sport past nou echt goed bij jouw kind? In een team of individueel, op het veld of in het water, met of zonder bal? Met JeugdSportPas kunnen kinderen van 5 t/m 12 jaar verschillende sporten uitproberen, zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging.
Lees verder
Lear, the company

Lear, the company

Gepubliceerd op 12-12-2016, 12:24

Coalitiegenoot Johan Tempelaar stond op 19 november op de planken in de Haarlemse Stadsschouwburg. Daar werd 'Lear the Company' gespeeld, een moderne bewerking van de Shakespeare-klassieker 'King Lear'. Het stuk werd opgevoerd ten gelegenheid van het jubileum van Boy van der Erf, die zestig jaar bij het amateurtoneel zit.

Lees verder
Zorg voor elkaar

Zorg voor elkaar

Gepubliceerd op 05-12-2016, 11:24

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving, mantelzorg, is voor veel mensen vanzelfsprekend. Dat wil niet zeggen dat dat mantelzorg altijd makkelijk is, zeker niet als de behoefte aan zorg toeneemt. Tandem Mantelzorg ondersteunt mantelzorgers, bijvoorbeeld door informatie en advies te geven, of door praktische hulp en begeleiding te bieden.

Lees verder
Met recht een (BK) breed bureau

Met recht een (BK) breed bureau

Gepubliceerd op 30-11-2016, 14:03
Inspecties in de internationale scheepvaart, asbestmetingen op Curaçao, de iconische Handelsbeurs in Antwerpen inventariseren en de meest uiteenlopende werkzaamheden bij de herinrichting van Amsterdam-Noord. BK ingenieurs mag zich met recht een bureau met een breed dienstenaanbod noemen.
Lees verder
Communicatievaardigheden essentieel

Communicatievaardigheden essentieel

Gepubliceerd op 21-11-2016, 17:36

Het is belangrijk dat medewerkers van de Stichting Sint Bavo hun communicatievaardigheden verder versterken. Dat stelt Ronald de Jong, directeur van deze samenwerkingsorganisatie voor interconfessioneel basis- en speciaal onderwijs in deze regio. Professionele communicatie is essentieel voor een goede profilering van de school.

Lees verder
Ondernemersproject op Bonaventura

Ondernemersproject op Bonaventura

Gepubliceerd op 16-11-2016, 09:37

Op het Bonaventura, een school voor middelbaar onderwijs in Roelofarendsveen, is een ondernemersproject gestart. Het project is bedoeld om jongeren tussen 12 en 15 jaar enthousiast te maken voor het ondernemerschap.

Lees verder
Huisgemaakt

Huisgemaakt

Gepubliceerd op 14-11-2016, 11:36

Hij had het leuk bedacht, de baas van een kaaswinkel in Amsterdam. In een flyer beweerde hij dat zijn zaak tot beste kaaswinkel van de hoofdstad was verkozen. Het Parool schreef er over. Maar waarschijnlijk niet zoals de kaasbaas had gehoopt. De verkiezing bestáát helemaal niet, onthulde de krant. De man had alles verzonnen. Zijn onhandige reactie op de onthulling maakte het er alleen maar erger op.   

Lees verder
Bedrijventerrein De Etalage

Bedrijventerrein De Etalage

Gepubliceerd op 14-11-2016, 08:50
Op 8 november werd in Alkmaar een begin gemaakt met de ontwikkeling van bedrijventerrein De Etalage naast de A9, vlakbij het AZ-stadion. In opdracht van VOF Etalage Projectontwikkeling verzorgde De Coalitie het mediatraject rond dit project. Dat gebeurde in samenspraak met onder meer de gemeente Alkmaar en bouwbedrijf Hercuton.
Lees verder
«  4  5  6  7  8  9  10  »