Complimenten

Complimenten

Gepubliceerd op 27-02-2017, 14:35
Een tevreden klant. Dat is waar het om draait in ons vak. De Coalitie verzorgt al enige jaren inhoud, fotografie en redactie voor het magazine van Het Waterland, een school in Leiden voor praktijkonderwijs. Een prachtige school waar kinderen met een relatief laag IQ worden opgeleid om straks in de maatschappij naar behoren te kunnen functioneren. Het zijn vaak kinderen die regelmatig te horen krijgen dat ze dit en dat niet kunnen. Het Waterland draait het om en legt de nadruk op wat hun leerlingen wél kunnen. Dat is tevens de rode draad in het magazine, het zijn de leerlingen die vertellen wat ze doen en wat ze leren. Ze vertellen over stages, over het organiseren van een kerstmaaltijd voor bezoekers van de Voedselbank, over hun ervaringen op school en over hoe zij hun toekomst zien.
Lees verder
Martin Schilder neemt schadeherstelbedrijven over

Martin Schilder neemt schadeherstelbedrijven over

Gepubliceerd op 09-02-2017, 17:05
Martin Schilder Groep nam onlangs schadeherstelbedrijven in Alkmaar en Zaanstad over. Met deze overname werd de positie van het Noord-Hollandse familiebedrijf in deze branche verder versterkt. De Coalitie verzorgde rond de overname een mediatraject. Dat was primair gericht op de regionale pers en een aantal vakmedia. Eerder verzorgde De Coalitie ook de PR-aanpak rond de opening in februari van een energie neutrale Audi Experience van Martin Schilder Groep in Alkmaar.
Lees verder
Kennis maken met techniek

Kennis maken met techniek

Gepubliceerd op 25-01-2017, 16:47
Brancheorganisaties klagen regelmatig dat het onderwijs achterloopt op de praktijk. Soms is dat terecht, soms ook niet. De leerlingen die voor techniek op het Bonaventuracollege hebben gekozen, krijgen les van Marc Koevoets, een bevlogen en enthousiaste docent. Hij vertelt in het door De Coalitie geproduceerde magazine van zijn school in Roelofarendsveen over het techniekonderwijs op het Bonaventuracollege.
Lees verder
Sensorbedrijf 30MHz volop in de schijnwerpers

Sensorbedrijf 30MHz volop in de schijnwerpers

Gepubliceerd op 24-01-2017, 14:13

Het Amsterdamse bedrijf 30MHz weet veel zo niet alles van sensoren en haalt steeds vaker uitdagende opdrachten binnen. Zo plaatste het draadloze sensoren op twee zogenoemde lichterpalen in de haven van IJmuiden. Die meten 24 x 7  de impact van het aanmeren van bulkcarriers. 30MHz kreeg de opdracht van Havenbedrijf Amsterdam. De Coalitie verzorgde in overleg met 30MHz en Havenbedrijf Amsterdam een mediatraject in de landelijke, regionale en vakpers.

Lees verder
Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

Gepubliceerd op 24-01-2017, 08:47

Bij  De Coalitie is Johan Tempelaar (35) toegetreden tot de vennootschap. Hij werkt sinds 2011 voor het door Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis in 2006 opgerichte bureau. Johan Tempelaar is met ingang van 15 januari vennoot.

Lees verder
Domotica in de zorg

Domotica in de zorg

Gepubliceerd op 23-01-2017, 11:27

De inzet van technologie in huis (domotica) is een middel om de veiligheid van bewoners van verpleeghuizen verder te verbeteren. Het kan de kwaliteit van leven van ouderen verhogen. De mogelijkheden van domotica zijn legio. Bewoners en medewerkers hebben er baat bij. Domotica is één van de onderwerpen die nader wordt uitgewerkt in InZ, het magazine voor medewerkers van Zorgbalans, de grootste zorgorganisatie van deze regio.

Lees verder
Sluis bekent kleur

Sluis bekent kleur

Gepubliceerd op 21-12-2016, 15:32

Coalitiegenoot Jaap Sluis schildert er in zijn vrije tijd graag op los. Dat doet hij in een atelier op de zesde etage van het voormalige Belastingkantoor in Haarlem. In de kunstrubriek van de stadsglossy HRLM werd in december 2016 uitgebreid aandacht besteed aan het werk (acryl, pastel en potlood op doek en papier) van Jaap.

Lees verder
Handig en voordelig

Handig en voordelig

Gepubliceerd op 14-12-2016, 15:18
Dat sport belangrijk is voor kinderen en op allerlei manieren bijdraagt aan hun ontwikkeling zal algemeen bekend zijn. Maar welke sport past nou echt goed bij jouw kind? In een team of individueel, op het veld of in het water, met of zonder bal? Met JeugdSportPas kunnen kinderen van 5 t/m 12 jaar verschillende sporten uitproberen, zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging.
Lees verder
«  4  5  6  7  8  9  10  »