Goede Zaken back in business

Gepubliceerd op 19-12-2017, 17:15

Na een jaar afwezigheid keert Goede Zaken terug in Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant. De wekelijkse business-to-businesspagina wordt vanaf januari 2018 geproduceerd door De Coalitie. Goede Zaken biedt informatie over het bedrijfsleven in Haarlem, Velsen, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlemmermeer. Tijdens de novembereditie van de talkshow NV Haarlem werd de terugkeer van de pagina voor het eerst aangekondigd.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Goede Zaken back in business

De terugkeer van de succesvolle pagina is mogelijk dankzij een samenwerking tussen De Coalitie en regionale bedrijven. Die bedrijven delen op Goede Zaken hun verhaal over ontwikkelingen in hun vakgebied, met een sterk accent op de alledaagse praktijk en innovatie. Goede Zaken verschijnt onder redactionele verantwoordelijkheid van De Coalitie. In het verleden maakteDe Coalitie al het overgrote deel van de artikelen op Goede Zaken. Goede Zaken krijgt ook een digitaal verlengstuk. Eerst een website, later volgen een digitale nieuwsbrief en de inzet van social media.

De volgende partijen zijn momenteel partner van Goede Zaken:
Bedrijf & Samenleving, Rabobank Haarlem en Omstreken en Tanger Advocaten.

Daarnaast hebben deze bedrijven en organisaties zich al aangesloten:
EvoSwitch, Hogeschool Inholland, IDEO advies, IndustrieKring Haarlem, Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen, OndernemersKlankBord, Parkmanagement Waarderpolder en Restaurant Brouwerskolkje.

Meer informatie over de pagina? Mail ons op goedezaken@decoalitie.nl.