Jaarnummer Tandem Magazine

Jaarnummer Tandem Magazine

Gepubliceerd op 17-01-2023, 12:00

Mantelzorg, bij De Coalitie weten we er alles van. Zoals uit eigen ervaring, als door het werk voor Tandem Mantelzorg, dé organisatie voor mantelzorgers in onze regio. In het jaarlijkse Tandem Magazine delen mantelzorgers hun verhaal, geven experts hun visie op ontwikkelingen in de (mantel)zorg en biedt Tandem praktische tips en handvatten voor mantelzorgers.

Lees verder
Nieuwe klant: Blok Plaatmateriaal

Nieuwe klant: Blok Plaatmateriaal

Gepubliceerd op 11-01-2023, 21:00

Blok Plaatmateriaal is een groothandel in constructief en decoratief plaatmateriaal. Met grote magazijnen in Beverwijk en Ede is Blok Plaatmateriaal (sinds 1981) uitgegroeid tot een serieuze speler in de wereld van plaatmateriaal en levert het aan onder meer interieur- en standbouwers, meubelmakers en aannemers. 

Lees verder
BigBangS Blad voor Inholland

BigBangS Blad voor Inholland

Gepubliceerd op 18-07-2021, 15:20

Om alle collega's te informeren over de vernieuwing van de opleiding Business Studies, bracht Hogeschool Inholland een magazine uit: het BigBangSBlad. Daarin wordt tekst en uitleg gegeven over de voortgang van de onderwijsvernieuwing, die gedurende twee jaar wordt vormgegeven. De Coalitie verzorgde de volledige productie van dit magazine.

Lees verder
Aan de slag met Sport in Haarlem

Aan de slag met Sport in Haarlem

Gepubliceerd op 30-03-2021, 14:01

Om meer bekendheid te geven aan topsport en talentontwikkeling, gaat De Coalitie een aantal communicatiemiddelen opzetten en onderhouden. Dit gebeurt in opdracht van het platform Sport in Haarlem, een samenwerkingsverband tussen alle topsportorganisaties, topsportevenementen en de gemeente Haarlem. 

Lees verder
Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Gepubliceerd op 02-09-2020, 16:24

Pal naast het Oude Slot in Heemstede is de nieuwe wijk 'Slottuin' verrezen. Bij de realisatie van Slottuin waren duurzaamheid en energieneutraliteit belangrijke uitgangspunten. Om de oplevering van dit bijzondere project kracht bij te zetten, heeft De Coalitie in opdracht van ontwikkelaar Hoorne Vastgoed een boekje uitgegeven over Slottuin.

Lees verder
Vrijheidswandeling

Vrijheidswandeling

Gepubliceerd op 06-05-2020, 20:20

Op 5 mei werd de vrijheidswandeling gelanceerd. De wandeling voert  langs 25 punten in Haarlem met een link naar (on)vrijheid of de Tweede Wereldoorlog. Zo maken het glasvenster 'Vrede en verdraagzaamheid' in de Grote of St. Bavokerk en een plaquette ter nagedachtenis van de Sinterklaasrazzia op station Haarlem CS deel uit van de route. De wandeling neemt zo'n 2-2,5 uur in beslag.

Lees verder
Goede Zaken ook in 2020

Goede Zaken ook in 2020

Gepubliceerd op 13-01-2020, 21:21

Sinds 2018 produceert De Coalitie business-to-businesspagina Goede Zaken. Inmiddels verschenen er al meer dan 100 pagina's in Haarlems Dagblad en IJmuider Courant. Daarnaast timmert Goede Zaken online steeds meer aan de weg via site en social media. Afgelopen jaar werden verder met succes de eerste lunchbijeenkomsten gehouden onder de naam Goede Zaken Exclusief. Ook in 2020 'doet' De Coalitie weer Goede Zaken.

Lees verder
De menselijke factor als onderwerp van advies en training

De menselijke factor als onderwerp van advies en training

Gepubliceerd op 13-01-2020, 21:12

In geen enkele branche wordt zoveel aandacht besteed aan veiligheid als in de lucht- en ruimtevaart. Dat de veiligheidsprincipes uit de vliegwereld ook toepasbaar zijn op andere branches waar de menselijke factor een belangrijke rol speelt, bewijst trainings- en adviesbureau YES Human Factors BV. De Coalitie brengt voor YES Human Factors een digitale nieuwsbrief uit.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
 1  2  3  4  5  6  7  »