Van yoga tot klimmen

Van yoga tot klimmen

Gepubliceerd op 07-11-2018, 16:45

'Ik had gewoon gekeken wat me leuk leek en toen een lijstje van sporten gemaakt.' Dankzij JeugdSportPas kunnen kinderen allerlei verschillende sporten uitproberen, om te ontdekken welke sport zij leuk vinden en goed bij ze past. Naast bekende sporten als voetbal en hockey zijn dat ook 'kleinere' sporten. Van yoga tot klimmen en van hapkido tot acrobatiek.

Lees verder
 

Websites voor Da Vinci

Gepubliceerd op 07-11-2018, 12:23

Da Vinci is een scholengroep van drie middelbare scholen in Leiden. Daarnaast vormt de Internationale SchakelKlas, een opleiding voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar, die uit het buitenland komen en de Nederlandse taal niet of onvoldoende machtig zijn, een onderdeel van de Da Vinci scholengroep. Het bestuur van Da Vinci acht - mede door de ontwikkelingen op onderwijsgebied - de tijd rijp om de website van de scholengroep, de drie scholen en de ISK te vernieuwen.

Lees verder
Digitale Goede Zaken

Digitale Goede Zaken

Gepubliceerd op 09-10-2018, 10:45

De krantenpagina verschijnt al een flink aantal maanden, elke dinsdag in Haarlems Dagblad en IJmuider Courant. Daarnaast is Goede Zaken inmiddels digitaal van start gegaan. Met de nieuwe website, die tot stand kwam in samenwerking met Goede Zaken-vormgever Publish Online, zijn de verhalen over ondernemers en ondemerschap in de regio's Haarlem/IJmond nu ook online te delen.

Lees verder
Mensenwerk voor Hoorne Vastgoed

Mensenwerk voor Hoorne Vastgoed

Gepubliceerd op 12-02-2018, 16:55

Als je trots bent op het werk dat je levert, wil je daar graag over vertellen. Maar hoe doe je dat zonder al te 'borstklopperig' te worden? Hoorne Vastgoed, vastgoedbedrijf van onder meer Vomar Voordeelmarkt en Ranzijn tuin & dier, koos voor een relatiemagazine. Met een nuchtere toon, passend bij het bedrijf. De titel van het nieuwe magazine werd 'Mensenwerk'. Want, zo zegt Hoorne-directeur Jan Heeremans: 'We doen - zoals dat heet - 'in stenen', maar alles draait om de mensen die tussen die stenen wonen, werken en leven.'

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
Goede Zaken back in business

Goede Zaken back in business

Gepubliceerd op 19-12-2017, 17:15

Na een jaar afwezigheid keert Goede Zaken terug in Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant. De wekelijkse business-to-businesspagina wordt vanaf januari 2018 geproduceerd door De Coalitie. Goede Zaken biedt informatie over het bedrijfsleven in Haarlem, Velsen, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlemmermeer. Tijdens de novembereditie van de talkshow NV Haarlem werd de terugkeer van de pagina voor het eerst aangekondigd.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
Da Vinci College Magazine

Da Vinci College Magazine

Gepubliceerd op 22-11-2017, 12:10

Da Vinci College Lammenschans is een school in Leiden voor vmbo basis/kader en regulier mavo. De directie gelooft in de kracht van print. De Coalitie werd, mede omdat het reeds diverse onderwijsbladen produceert, gevraagd een opzet voor een nieuw magazine te maken. Het magazine is bestemd voor onder andere ouders, leerlingen, medewerkers, basisscholen en stagebedrijven. Het eerste nummer, dat geheel door de Coalitie werd geproduceerd, verscheen in oktober. De reacties van ouders en medewerkers waren ronduit positief. Het tweede nummer verschijnt in januari 2018. Dit keer geen acht maar twaalf pagina's dik. De oplage is met duizend exemplaren verhoogd. De extra exemplaren worden uitgereikt aan ouders, kinderen en andere belangstellenden tijdens de Open Dag begin februari volgend jaar.   

Lees verder
Het relatiemagazine als cadeautje

Het relatiemagazine als cadeautje

Gepubliceerd op 27-09-2017, 10:47

'Print' heeft het de afgelopen pak hem beet tien jaar moeilijk gehad. De opkomst van digitale communicatiekanalen zorgde voor een aantrekkelijk en - ogenschijnlijk - goedkoper alternatief. De Coalitie is altijd blijven geloven in de kracht van print, náást (nieuwe) digitale uitingen. Ook bij meerdere merken en bedrijven die aanvankelijk afstand hadden genomen van print, zowel binnen als buiten onze klantenkring, zien we een hernieuwde waardering voor print als communicatiemedium.

Lees verder
 

Werken aan je talent in Leiden

Gepubliceerd op 04-09-2017, 11:10

Op het Da Vinci College locatie Lammerschans in Leiden werken leerlingen van de mavo en het vmbo basis/kader druk aan hun talent. Daarnaast herbergt het nieuwe gebouw een internationale Schakelklas waar kinderen uit het buitenland de Nederlandse taal leren om zo snel mogelijk naar het reguliere onderwijs door te stromen. Omdat een geprint magazine volgens de schoolleiding een uitstekende manier is om ouders en andere stakeholders te informeren, besloot het da Vinci met De Coalitie in zee te gaan voor de productie van jaarlijks 4 magazines. De Coalitie is lid van de redactie en neemt de teksten en een deel van de fotografie voor haar rekening.

Lees verder
 1  2  3  4  5  6  7  »