Met recht een (BK) breed bureau

Met recht een (BK) breed bureau

Gepubliceerd op 30-11-2016, 14:03
Inspecties in de internationale scheepvaart, asbestmetingen op Curaçao, de iconische Handelsbeurs in Antwerpen inventariseren en de meest uiteenlopende werkzaamheden bij de herinrichting van Amsterdam-Noord. BK ingenieurs mag zich met recht een bureau met een breed dienstenaanbod noemen.
Lees verder
Communicatievaardigheden essentieel

Communicatievaardigheden essentieel

Gepubliceerd op 21-11-2016, 17:36

Het is belangrijk dat medewerkers van de Stichting Sint Bavo hun communicatievaardigheden verder versterken. Dat stelt Ronald de Jong, directeur van deze samenwerkingsorganisatie voor interconfessioneel basis- en speciaal onderwijs in deze regio. Professionele communicatie is essentieel voor een goede profilering van de school.

Lees verder
Ondernemersproject op Bonaventura

Ondernemersproject op Bonaventura

Gepubliceerd op 16-11-2016, 09:37

Op het Bonaventura, een school voor middelbaar onderwijs in Roelofarendsveen, is een ondernemersproject gestart. Het project is bedoeld om jongeren tussen 12 en 15 jaar enthousiast te maken voor het ondernemerschap.

Lees verder
Een dag met Bloemen

Een dag met Bloemen

Gepubliceerd op 11-11-2016, 15:26

Karin Bloemen schreef op de melodie van 'This is my life' van Shirley Bassey een lied, speciaal voor mantelzorgers. Dit lied vormde het slot van haar optreden tijdens de Dag van de Mantelzorg op donderdag 10 november. Tandem Mantelzorg organiseerde de Dag in de Philharmonie, De Coalitie zorgde voor de fotografie en de interviews.

Lees verder
Sporten uitproberen

Sporten uitproberen

Gepubliceerd op 03-10-2016, 14:15

'Het leek me altijd al heel erg leuk', zegt Nathalie terwijl ze na staat te hijgen tussen twee spelletjes door. 'En dat is het ook!', voegt ze er na een slokje water aan toe, om vlug weer verder te dribbelen. Voor Nathalie lijdt het geen twijfel: zij gaat 'op basketbal'. En dat is precies de opzet van JeugdSportPas: dat kinderen van 5 t/m 12 jaar verschillende sporten kunnen uitproberen voordat ze hun keuze maken.

Lees verder
Ben ik in beeld?

Ben ik in beeld?

Gepubliceerd op 24-08-2016, 13:47

Het zal geen verbazing wekken in een tijd waarin 'beeld' zo bepalend is geworden voor je uitstraling: onze klanten hebben nogal eens goede foto's nodig. Bijvoorbeeld om beeldend verslag te doen van een evenementen of bijeenkomst. Maar ook voor een relatiemagazine of digitale nieuwsbrief. Of juist van het eigen bedrijf en de eigen medewerkers, voor de website of andere publicaties.

Lees verder
Netco Update

Netco Update

Gepubliceerd op 14-06-2016, 16:24
Netco beveiligt computersystemen en infrastructuren in binnen- en buitenland. Zo zorgt het in Haarlem gevestigde ICT-bedrijf voor een groot aantal bedrijven, waaronder diverse koplopers in de retail, dat technische zaken aan 'de achterkant' geregeld zijn. Denk aan pinbetalingen, internetverbindingen en netwerken. En dat is slechts een greep uit het werk van Netco, de overige werkzaamheden zullen voor de meeste mensen klinken als abracadabra: VPN's, geografische load-balancing, High-speed Intrusion Prevention…
Lees verder
Schoolbaan magazine gaat door

Schoolbaan magazine gaat door

Gepubliceerd op 08-06-2016, 13:21
De Ouderraad van het Bonaventura College locatie Schoolbaan was unaniem in haar mening: ook het komend schooljaar zal het Schoolbaan magazine drie keer verschijnen. Het blad informeert ouders, politiek en regionaal bedrijfsleven over deze school in Roelofarendsveen, die letterlijk en figuurlijk midden in de lokale gemeenschap staat.
Lees verder
«  2  3  4  5  6  7  8  »