Breedte op zijn best

Breedte op zijn best

Gepubliceerd op 11-12-2015, 15:09
Het landelijk opererende bureau BK ingenieurs heeft eigenlijk altijd wel wat leuks te melden. Een uitdagend project op een bijzondere locatie, zoals op het Amsterdamse Leidseplein, of het aanpakken van de toegangswegen in Drachten met behulp van turborotondes. Maar denk ook aan ecologisch onderzoek, een calamiteitendienst, tendermanagement of de inzet van een BK Professional als Solvej Schenk bij een Amsterdamse kolenterminal. Niet voor niets had Alexander Rinnooy Kan het onlangs bij het 25-jarig bestaan van BK ingenieurs over 'een mooi voorbeeld van breedte op zijn best'.
Lees verder
Magazine voor Mantelzorgers

Magazine voor Mantelzorgers

Gepubliceerd op 24-11-2015, 16:05
Voor Tandem, dé organisatie van en voor mantelzorgers in de regio Haarlem, verzorgt De Coalitie onder meer het Tandem Magazine. Dit blad verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van 7500 en wordt toegestuurd aan alle bij Tandem geregistreerde mantelzorgers. In het blad staan onder meer ervaringsverhalen van mantelzorgers en tips voor hulp en praktische ondersteuning. Verder staat in dit nummer de Dag van de Mantelzorg plaats, die op dinsdag 10 november plaatsvond in de Haarlemse Philharmonie.
Lees verder
Don Bosco Wereldschool

Don Bosco Wereldschool

Gepubliceerd op 02-11-2015, 14:29

De Don Boscoschool bestaat vijftig jaar. Daarmee heeft deze school haar bestaansrecht bewezen. Maar wat is de toekomst van de Don Bosco, wat zijn de kansen in een wijk in Schalkwijk waar nog vijf andere scholen staan? De Coalitie zit in de redactie van de Bavo Beweging, het blad van de koepelorganisatie van de Don Bosco.

Lees verder
Special Waarderpolder

Special Waarderpolder

Gepubliceerd op 05-10-2015, 11:25

Kennemer Business is een vooraanstaand zakennetwerk in de regio Kennemerland. Er worden regelmatig goedbezochte netwerkactiviteiten georganiseerd, zoals de Haarlemse Prinsjesdag Lunch, de Kastanjeborrel en de Autotestdag. Ook geeft Kennemer Business een magazine uit. Voor de meest recente editie, een special over de Waarderpolder, verzorgde De Coalitie een groot deel van de teksten.

Lees verder
Onderwijsbladen

Onderwijsbladen

Gepubliceerd op 24-06-2015, 16:33
De Coalitie produceerde deze maand drie magazines voor onderwijsorganisaties. Nova Dwarsverband voor de opleidingen Lab, Welzijn en Zorg van het ROC Nova College, Bavo Beweging voor de Stichting Sint Bavo en Het Waterland voor de gelijkname school voor praktijkonderwijs in Leiden.
Lees verder
Nieuwe jas voor mantelzorgmagazine

Nieuwe jas voor mantelzorgmagazine

Gepubliceerd op 08-06-2015, 10:16
Tandem Nieuws, het blad van en voor mantelzorgers in de regio Haarlem, heeft een nieuw jasje gekregen. De vormgeving van het blad, dat tweemaal per jaar in een oplage van 7500 verschijnt en wordt toegestuurd aan alle bij Tandem geregistreerde mantelzorgers, sluit daarbij meer aan bij de andere publicaties van Tandem, zoals de onlangs eveneens vernieuwde website.
Lees verder
Jubileumuitgave voor BK ingenieurs

Jubileumuitgave voor BK ingenieurs

Gepubliceerd op 12-05-2015, 11:32
In een kwart eeuw is BK ingenieurs uitgegroeid tot een landelijk opererend ingenieursbureau met zo'n 230 medewerkers. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan is er een jubileumeditie van het relatiemagazine BK Breed uitgegeven. De Coalitie verzorgde de volledige productie van het digitale magazine, met daarin onder meer een interview met hoogleraar economie en bedrijfskunde Alexander Rinnooy Kan en een aantal toonaangevende projecten waar BK ingenieurs in die 25 jaar aan mocht werken.
Lees verder
Vernieuwde site voor Stadsbouwmeester

Vernieuwde site voor Stadsbouwmeester

Gepubliceerd op 05-05-2015, 12:39

De site van de Haarlemse Stadsbouwmeester Max van Aerschot is vernieuwd. Max van Aerschot adviseert in zijn rol als Stadsbouwmeester het college van B & W over ruimtelijke ontwikkelingen en is mede verantwoordelijk voor het ruimtelijk kwaliteitsbeleid in Haarlem. De Coalitie verzorgde de teksten voor zijn website. 

Lees verder
«  3  4  5  6  7  8  9  »