Waterland's Got Talent

Waterland's Got Talent

Gepubliceerd op 06-06-2016, 10:34
Martin Hoogkamer is leerling van Het Waterland, een school voor praktijkonderwijs in Leiden. Martin heeft een groot talent, hij kan prachtig zingen. In de halve finale maakte hij veel indruk op de jury, presentator Johnny de Mol pinkte zelfs een traantje weg toen Martin een lied van Willy Alberti - de opa van Johnny - ten gehore bracht. De Coalitie verzorgt jaarlijks twee keer een magazine voor Het Waterland.
Lees verder
BK kiest voor Breed

BK kiest voor Breed

Gepubliceerd op 06-06-2016, 09:16
Een relatiemagazine, geef je dat nu 'ouderwets' in print uit of toch volledig digitaal? Beide vormen hebben immers zo hun eigen specifieke voordelen. Bij BK ingenieurs kozen ze daarom voor een slimme tussenoplossing.
Lees verder
Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Gepubliceerd op 03-06-2016, 09:38
De in Amsterdam gevestigde startup CircuInvest lanceert deze zomer een circulair wandsysteem op basis van met ritsen te schakelen units. De Coalitie verzorgde de mediabegeleiding van deze meteen al succesvol gebleken innovatie.  Door CircuInvest werden nog vóór de lancering van het systeem 150 units verkocht. De Coalitie deed tevens de redactie en tekstproductie van de website van CircuInvest en begeleidde de productie van een korte film over de ritswand.
Lees verder
Hugo Borst, Tandem en Mantelzorg

Hugo Borst, Tandem en Mantelzorg

Gepubliceerd op 30-05-2016, 09:34
'Achter ieder mens zit een heel leven'. Sportjournalist en schrijver Hugo Borst deelde zijn ervaringen over de mantelzorg voor zijn dementerende moeder in het boek 'Ma'. In Tandem Nieuws, het magazine van Tandem Mantelzorg komt Borst aan het woord over het 'hoe en waarom' van het boek. Jaap Bonkenburg tekende voor het interview.
Lees verder
HOP! Een magazine

HOP! Een magazine

Gepubliceerd op 05-04-2016, 11:25
Eind maart vond de finaleavond van de 3e editie van de Haarlemse Ondernemers Prijs plaats, een initiatief van Kennemer Business. Erwin Miedema van Domus Magnus werd door de vakjury verkozen tot dé Haarlemse ondernemer van het jaar. De Coalitie verzorgde de teksten voor het speciale HOP-magazine, een uitgave waarin uiteenlopende thema's rondom ondernemerschap worden belicht.
Lees verder
Coalitie support sport

Coalitie support sport

Gepubliceerd op 29-03-2016, 13:40
Met de JeugdSportPas kunnen kinderen van 5 t/m 12 jaar op een laagdrempelige manier kennismaken met allerlei verschillende sporten, zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging. De organisatie van JeugdSportPas is in handen van SportSupport, dat een magazine uitgeeft met informatie voor kinderen en hun ouders.
Lees verder
 

Nieuwsbrief voor JRS Makelaars

Gepubliceerd op 24-02-2016, 15:17

De Coalitie is begin dit jaar door JRS Makelaars gevraagd om mee te denken en te adviseren over de redactionele invulling voor een digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief moet - uiteraard - aansluiten bij de onlangs gelanceerde nieuwe website van JRS. De eerste editie van de nieuwsbrief, waarvoor de Coalitie de teksten verzorgt, wordt medio maart naar klanten en relaties van JRS verstuurd. 

Lees verder
OKB helpt MKB

OKB helpt MKB

Gepubliceerd op 19-01-2016, 14:00
Stichting Ondernemersklankbord (OKB) vierde eind 2015 het 35-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum verscheen een brochure waarin de werkwijze en resultaten van OKB worden belicht. De Coalitie verzorgde een groot deel van de teksten waaronder interviews met onder anderen OKB-directeur Frank van Santen, diverse OKB-adviseurs en hoogleraar Alexander Rinnooy Kan. Circa 300 ervaren OKB-adviserus bieden - verdeeld over twintig regio's - landelijk ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Zij doen dat belangeloos.
Lees verder
«  3  4  5  6  7  8  9  »