Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Gepubliceerd op 03-06-2016, 09:38
De in Amsterdam gevestigde startup CircuInvest lanceert deze zomer een circulair wandsysteem op basis van met ritsen te schakelen units. De Coalitie verzorgde de mediabegeleiding van deze meteen al succesvol gebleken innovatie.  Door CircuInvest werden nog vóór de lancering van het systeem 150 units verkocht. De Coalitie deed tevens de redactie en tekstproductie van de website van CircuInvest en begeleidde de productie van een korte film over de ritswand.
Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest
CircuInvest is eind 2015 opgericht en ziet zaken als hergebruik, het slimmer omgaan met grond- en reststoffen en het beperken van afvalstromen als een grote uitdaging. De ritswand is het eerste innovatieve concept van het bedrijf, dat zich voorlopig vooral richt op de bouwsector en architectuur. De komende jaren volgen er meer van dergelijke concepten.

De Coalitie maakte voor CircuInvest een mediastrategie. Die moest mede vanwege de begin juni in Amsterdam te houden vastgoedbeurs Provada snel worden geëffectueerd. Op die beurs toont CircuInvest de nieuwe ontwikkeling. Gekozen werd onder meer voor het landelijk verzenden van een persbericht met beeldmateriaal. Ook vakmedia op het gebied van vastgoed, duurzaamheid en techniek werden van informatie voorzien. In samenwerking met de Haarlemse filmer Sietse Bruggeling is bij één van de opdrachtgevers van CircuInvest ook de installatie en realisatie van de ritswand-units vastgelegd.