Schoolbaan Magazine

Schoolbaan Magazine

Gepubliceerd op 29-04-2015, 15:49
De Coalitie produceert in samenwerking met Schoolbaan, de locatie van het Leidse Bonaventuracollege in Rijpwetering, drie keer per jaar het Schoolbaan Magazine. Dit magazine heeft als primaire doelgroep de ouders van de leerlingen, stagebedrijven en basisscholen. Interne doelgroepen als medewerkers ontvangen de nieuwsbrief eveneens.
Lees verder
Tandem Nieuws voor vrijwilligers

Tandem Nieuws voor vrijwilligers

Gepubliceerd op 20-04-2015, 11:41

Mantelzorgers bieden – vaak intensief – zorg en hulp aan een naaste met een chronische ziekte of beperking. Dat gaat meestal vanzelf. Toch komt er heel wat bij kijken als de zorg langdurig en intensief is. Vrijwilligers kunnen een enorme extra steun zijn voor mantelzorgers door bijvoorbeeld tijdelijk zorgtaken van de mantelzorger over te nemen. Het kan gaan om hulp of aanwezig zijn bij de patiënt thuis, maar ook door met hem of haar op pad te gaan. Voor deze groep vrijwilligers geeft Tandem het Tandem Nieuws voor Vrijwilligers uit. Deze uitgave wordt verzorgd door De Coalitie. 

Lees verder
Website Passend Onderwijs

Website Passend Onderwijs

Gepubliceerd op 26-02-2015, 10:12
De Coalitie kreeg eind vorig jaar de opdracht een geheel nieuwe site met bijbehorende digitale nieuwsbrief voor het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs in de regio Leiden te ontwerpen. In samenwerking met de directie van het Samenwerkingsverband was de Coalitie verantwoordelijk voor de realisatie met betrekking tot vorm, inhoud (tekst en beeld) en coördinatie van de nieuwe site.
Lees verder
Magazine voor Het Waterland

Magazine voor Het Waterland

Gepubliceerd op 25-02-2015, 17:37

Het Waterland is een zelfstandige praktijkschool in Leiden voor leerlingen die begeleid en gecoacht worden naar werk, zelfstandigheid, vrijetijdsbesteding en waar mogelijk een vervolgopleiding. De Coalitie produceert in samenwerking met Het Waterland jaarlijks twee keer een informatiemagazine voor ouders, docenten, medewerkers en stagebedrijven. In het magazine staan verhalen en interviews over onderwijs, leerlingen en docenten. De kwaliteit van het onderwijs en de betrokkenheid van docenten om leerlingen een prettige schooltijd te bezorgen en te helpen hun dromen waar te maken staan centraal. In februari kwam de nieuwste editie van het magazine van Het Waterland uit.

Lees verder
Jubileumuitgave over winkelcentrum Holendrecht

Jubileumuitgave over winkelcentrum Holendrecht

Gepubliceerd op 09-12-2014, 10:41
In opdracht van Hoorne Vastgoed produceerde De Coalitie een jubileumboekje over het 25-jarig bestaan van winkelcentrum Holendrecht in Amsterdam Zuidoost. In deze door GBU Grafici vormgegeven en gedrukte uitgave ('Impuls voor Holendrecht', 40 pagina's) wordt een beeld geschetst van de moeilijke en ook mooie jaren die het winkelcentrum doormaakte. Dat gebeurt op basis van gesprekken met onder anderen voorzitter Emile Jaensch van het stadsdeel Zuidoost, winkeliers, de ketens Action en Kruidvat, de corporaties Eigen Haard en Stadgenoot en de directie van Hoorne Vastgoed.
Lees verder
Magazines voor Het Schoter en Haarlem-Kennemerland

Magazines voor Het Schoter en Haarlem-Kennemerland

Gepubliceerd op 30-10-2013, 11:33

Deze week ploft zowel bij scholengemeenschap Het Schoter als bij voetbalclub Haarlem-Kennemerland een splinternieuw magazine op de mat. Het toeval wil dat de school en de club beiden hun ingang aan de Sportweg in Haarlem-Noord hebben.

Lees verder
Brandnieuwe website voor Brand New Leisure

Brandnieuwe website voor Brand New Leisure

Gepubliceerd op 25-10-2013, 15:35

Brand New Leisure (BNL) is een nieuwe speler in de wereld van entertainment en leisure. Met twee nu al redelijk spraakmakende projecten in Nederland en aansluitend naar verwachting ook internationale activiteiten. De Coalitie verzorgde de inhoud van de recent gelanceerde website van BNL.

Lees verder
Schoolbaan Magazine, nummer 2!

Schoolbaan Magazine, nummer 2!

Gepubliceerd op 06-02-2013, 12:00
Het onderwijs is de laatste jaren zowel organisatorisch als inhoudelijk sterk veranderd. Daarnaast is het voor scholen van belang dat zo veel mogelijk leerlingen uit Groep 8 voor hun onderwijsinstelling kiezen. De tijd dat er een denkbeeldige muur om scholen was opgetrokken is voorbij, goede contacten met ouders, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven zijn essentieel. Naast een website, Facebook en een digitale nieuwsbrief is een geprint magazine een uiterst geschikt communicatiemiddel.
Lees verder
«  3  4  5  6  7  8  9  »