Schoolbaan Magazine, nummer 2!

Gepubliceerd op 06-02-2013, 12:00
Het onderwijs is de laatste jaren zowel organisatorisch als inhoudelijk sterk veranderd. Daarnaast is het voor scholen van belang dat zo veel mogelijk leerlingen uit Groep 8 voor hun onderwijsinstelling kiezen. De tijd dat er een denkbeeldige muur om scholen was opgetrokken is voorbij, goede contacten met ouders, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven zijn essentieel. Naast een website, Facebook en een digitale nieuwsbrief is een geprint magazine een uiterst geschikt communicatiemiddel.
Schoolbaan Magazine, nummer 2!
Geprinte magazines blijken een prima middel om de diverse doelgroepen op de hoogte te stellen van de inhoud van het onderwijs en de vele door de school georganiseerde activiteiten. Zo ook voor de vestiging van het Bonaventuracollege in Roelofarendsveen. In januari verscheen het nieuwe nummer van hun 'Schoolbaan magazine', dat met veel plezier wordt verzorgd door De Coalitie. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier.

De Coalitie werkt veel voor en mét het onderwijs en is gespecialiseerd in het maken van bladen, magazines en nieuwsbrieven. Onder meer het Sterrencollege, de Dunamare Onderwijsgroep, praktijkschool Het Waterland en de stichting Sint Bavo maken gebruik van onze diensten. Meer weten? Mail Jaap Bonkenburg!