Ben ik in beeld?

Gepubliceerd op 24-08-2016, 13:47

Het zal geen verbazing wekken in een tijd waarin 'beeld' zo bepalend is geworden voor je uitstraling: onze klanten hebben nogal eens goede foto's nodig. Bijvoorbeeld om beeldend verslag te doen van een evenementen of bijeenkomst. Maar ook voor een relatiemagazine of digitale nieuwsbrief. Of juist van het eigen bedrijf en de eigen medewerkers, voor de website of andere publicaties.

Ben ik in beeld?
De Coalitie werkt naar volle tevredenheid met een aantal fotografen die, ieder met hun eigen specialiteit, de juiste sfeer vast weten te leggen. Zo maken we regelmatig gebruik van de talenten van onder meer Michel van Bergen, Nana van Dijk en Noortje Dalhuijzen. De een is beter in het vastleggen van evenementen of (bedrijfs)panden. De ander weet leerlingen zo op hun gemak te stellen dat ze totaal zichzelf zijn op de foto. Weer een ander verstaat de kunst van het fotograferen van 'zorgsituaties', waarbij de gefotografeerde vaak niet herkenbaar in beeld wil.

Deze zomer heeft De Coalitie zelf weer eens nieuwe foto's laten maken. Dat mocht ruim twee jaar na de laatste fotoshoot ook wel weer eens. Evenals twee jaar geleden hebben we hierbij gekozen voor Anke van der Meer. Anke is parttime fotografe en werkt onder meer voor de Viva. Daarbij maakt ze vaak gebruik van een combinatie van kleuren- en zwart-wit-fotografie. Ze heeft een zeer ontspannend manier van werken en weet mensen 'in hun element' op de foto te krijgen. Het 'rondje door de stad' dat de Coalitie-genoten met haar maakten, vloog zodoende voorbij. En het resultaat? De foto's zijn nog niet binnen, maar we maken ons er op basis van haar eerdere werk geen enkele zorgen over.