Aan de slag met Sport in Haarlem

Gepubliceerd op 30-03-2021, 14:01

Om meer bekendheid te geven aan topsport en talentontwikkeling, gaat De Coalitie een aantal communicatiemiddelen opzetten en onderhouden. Dit gebeurt in opdracht van het platform Sport in Haarlem, een samenwerkingsverband tussen alle topsportorganisaties, topsportevenementen en de gemeente Haarlem. 

Aan de slag met Sport in Haarlem

Sport in Haarlem is in het leven geroepen om de verbinding en samenwerking tussen deze organisaties te bevorderen en gezamenlijk (top)sport en talentonwikkeling in Haarlem te stimuleren. Dit gebeurt onder meer door het verzorgen van publicaties, zowel print als digitaal, waarin berichtgeving over Haarlemse (top)sport samenkomt. Zo blijven alle sporters en sportliefhebbers in de regio op de hoogte van initiatieven, evenementen en ontwikkelingen rondom topsport en talentontwikkeling. Dit jaar worden er zes krantenpagina's uitgebracht, die verschijnen in Haarlems Dagblad. Daarnaast is de website sportinhaarlem.nl opgezet, met een bijbehorende digitale nieuwsbrief en social media-kanalen op Facebook en Instagram.

Er zullen onder meer berichten worden gepubliceerd rondom het Lokaal Sportakkoord en de kernsporten. Talenten worden voorgesteld en geholpen om een succes te maken van hun crowdfundingscampagne op Talentboek Haarlem. Uiteraard worden ook de Haarlemse sporthelden van vroeger én van nu geëerd. En als er straks weer evenementen op de sportkalender staan, zijn die ook terug te vinden via Sport in Haarlem.

Op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief via www.sportinhaarlem.nl.