Sensorbedrijf 30MHz volop in de schijnwerpers

Sensorbedrijf 30MHz volop in de schijnwerpers

Gepubliceerd op 24-01-2017, 14:13

Het Amsterdamse bedrijf 30MHz weet veel zo niet alles van sensoren en haalt steeds vaker uitdagende opdrachten binnen. Zo plaatste het draadloze sensoren op twee zogenoemde lichterpalen in de haven van IJmuiden. Die meten 24 x 7  de impact van het aanmeren van bulkcarriers. 30MHz kreeg de opdracht van Havenbedrijf Amsterdam. De Coalitie verzorgde in overleg met 30MHz en Havenbedrijf Amsterdam een mediatraject in de landelijke, regionale en vakpers.

Lees verder
Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

Gepubliceerd op 24-01-2017, 08:47

Bij  De Coalitie is Johan Tempelaar (35) toegetreden tot de vennootschap. Hij werkt sinds 2011 voor het door Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis in 2006 opgerichte bureau. Johan Tempelaar is met ingang van 15 januari vennoot.

Lees verder
Domotica in de zorg

Domotica in de zorg

Gepubliceerd op 23-01-2017, 11:27

De inzet van technologie in huis (domotica) is een middel om de veiligheid van bewoners van verpleeghuizen verder te verbeteren. Het kan de kwaliteit van leven van ouderen verhogen. De mogelijkheden van domotica zijn legio. Bewoners en medewerkers hebben er baat bij. Domotica is één van de onderwerpen die nader wordt uitgewerkt in InZ, het magazine voor medewerkers van Zorgbalans, de grootste zorgorganisatie van deze regio.

Lees verder
Sluis bekent kleur

Sluis bekent kleur

Gepubliceerd op 21-12-2016, 15:32

Coalitiegenoot Jaap Sluis schildert er in zijn vrije tijd graag op los. Dat doet hij in een atelier op de zesde etage van het voormalige Belastingkantoor in Haarlem. In de kunstrubriek van de stadsglossy HRLM werd in december 2016 uitgebreid aandacht besteed aan het werk (acryl, pastel en potlood op doek en papier) van Jaap.

Lees verder
Handig en voordelig

Handig en voordelig

Gepubliceerd op 14-12-2016, 15:18
Dat sport belangrijk is voor kinderen en op allerlei manieren bijdraagt aan hun ontwikkeling zal algemeen bekend zijn. Maar welke sport past nou echt goed bij jouw kind? In een team of individueel, op het veld of in het water, met of zonder bal? Met JeugdSportPas kunnen kinderen van 5 t/m 12 jaar verschillende sporten uitproberen, zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging.
Lees verder
Lear, the company

Lear, the company

Gepubliceerd op 12-12-2016, 12:24

Coalitiegenoot Johan Tempelaar stond op 19 november op de planken in de Haarlemse Stadsschouwburg. Daar werd 'Lear the Company' gespeeld, een moderne bewerking van de Shakespeare-klassieker 'King Lear'. Het stuk werd opgevoerd ten gelegenheid van het jubileum van Boy van der Erf, die zestig jaar bij het amateurtoneel zit.

Lees verder
Zorg voor elkaar

Zorg voor elkaar

Gepubliceerd op 05-12-2016, 11:24

Zorgen voor iemand in je naaste omgeving, mantelzorg, is voor veel mensen vanzelfsprekend. Dat wil niet zeggen dat dat mantelzorg altijd makkelijk is, zeker niet als de behoefte aan zorg toeneemt. Tandem Mantelzorg ondersteunt mantelzorgers, bijvoorbeeld door informatie en advies te geven, of door praktische hulp en begeleiding te bieden.

Lees verder
Met recht een (BK) breed bureau

Met recht een (BK) breed bureau

Gepubliceerd op 30-11-2016, 14:03
Inspecties in de internationale scheepvaart, asbestmetingen op Curaçao, de iconische Handelsbeurs in Antwerpen inventariseren en de meest uiteenlopende werkzaamheden bij de herinrichting van Amsterdam-Noord. BK ingenieurs mag zich met recht een bureau met een breed dienstenaanbod noemen.
Lees verder
«  7  8  9  10  11  12  13  »