Schoolbaan magazine gaat door

Schoolbaan magazine gaat door

Gepubliceerd op 08-06-2016, 13:21
De Ouderraad van het Bonaventura College locatie Schoolbaan was unaniem in haar mening: ook het komend schooljaar zal het Schoolbaan magazine drie keer verschijnen. Het blad informeert ouders, politiek en regionaal bedrijfsleven over deze school in Roelofarendsveen, die letterlijk en figuurlijk midden in de lokale gemeenschap staat.
Lees verder
Waterland's Got Talent

Waterland's Got Talent

Gepubliceerd op 06-06-2016, 10:34
Martin Hoogkamer is leerling van Het Waterland, een school voor praktijkonderwijs in Leiden. Martin heeft een groot talent, hij kan prachtig zingen. In de halve finale maakte hij veel indruk op de jury, presentator Johnny de Mol pinkte zelfs een traantje weg toen Martin een lied van Willy Alberti - de opa van Johnny - ten gehore bracht. De Coalitie verzorgt jaarlijks twee keer een magazine voor Het Waterland.
Lees verder
BK kiest voor Breed

BK kiest voor Breed

Gepubliceerd op 06-06-2016, 09:16
Een relatiemagazine, geef je dat nu 'ouderwets' in print uit of toch volledig digitaal? Beide vormen hebben immers zo hun eigen specifieke voordelen. Bij BK ingenieurs kozen ze daarom voor een slimme tussenoplossing.
Lees verder
Aandacht voor jonge mantelzorgers

Aandacht voor jonge mantelzorgers

Gepubliceerd op 03-06-2016, 10:05
Een kwart van de jongeren tot 25 jaar verzorgt hun zieke (groot)ouders, broertje, zusje of andere familieleden. Om aandacht te vragen voor deze jonge mantelzorgers organiseerde Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning van 2 t/m 9 juni in Haarlem en Heemstede De Week van de Jonge Mantelzorger. De Coalitie bood ondersteuning bij het bedenken en uitwerken van een mediatraject. Met als doel het online en offline breed bekend maken - via onder meer de Haarlemse en Heemsteedse pers - van het initiatief. De organisatoren kregen naar aanleiding van de ruime media-aandacht veel positieve reacties uit onder meer het onderwijs en jongerenwerk.
Lees verder
Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Gepubliceerd op 03-06-2016, 09:38
De in Amsterdam gevestigde startup CircuInvest lanceert deze zomer een circulair wandsysteem op basis van met ritsen te schakelen units. De Coalitie verzorgde de mediabegeleiding van deze meteen al succesvol gebleken innovatie.  Door CircuInvest werden nog vóór de lancering van het systeem 150 units verkocht. De Coalitie deed tevens de redactie en tekstproductie van de website van CircuInvest en begeleidde de productie van een korte film over de ritswand.
Lees verder
Hugo Borst, Tandem en Mantelzorg

Hugo Borst, Tandem en Mantelzorg

Gepubliceerd op 30-05-2016, 09:34
'Achter ieder mens zit een heel leven'. Sportjournalist en schrijver Hugo Borst deelde zijn ervaringen over de mantelzorg voor zijn dementerende moeder in het boek 'Ma'. In Tandem Nieuws, het magazine van Tandem Mantelzorg komt Borst aan het woord over het 'hoe en waarom' van het boek. Jaap Bonkenburg tekende voor het interview.
Lees verder
Bazen en camera's

Bazen en camera's

Gepubliceerd op 22-05-2016, 09:30

Algemeen directeur Rob Heesen van winkelketen Blokker kreeg in april de volle laag. Hij zou het verlies van 390 banen bij zijn bedrijf gevoelloos hebben gecommuniceerd. Bij de NOS was te zien hoe Heesen een nietszeggend riedeltje over 'de transformatie van een ijzersterk merk' afdraaide. Hij werd terecht bekritiseerd. Maar wat was de rol van zijn communicatieadviseur(s) en collega's?

Lees verder
De Coalitie partner Haarlem Business Pitch

De Coalitie partner Haarlem Business Pitch

Gepubliceerd op 21-04-2016, 11:54
Voor ondernemers uit Haarlem en omliggende gemeenten is er een nieuwe prijs: de Haarlem Business Pitch. De finale daarvan wordt woensdag 29 juni in Sociëteit Vereeniging aan de Zijlweg in Haarlem gehouden. Een vakjury bepaalt wie de beste sales pitch van Haarlem en omstreken in huis heeft. Deelname is voorbehouden aan mensen uit het regionale bedrijfsleven. De Coalitie is partner van de nieuwe ondernemersprijs.
Lees verder
«  10  11  12  13  14  15  16  »