Sporten uitproberen

Sporten uitproberen

Gepubliceerd op 03-10-2016, 14:15

'Het leek me altijd al heel erg leuk', zegt Nathalie terwijl ze na staat te hijgen tussen twee spelletjes door. 'En dat is het ook!', voegt ze er na een slokje water aan toe, om vlug weer verder te dribbelen. Voor Nathalie lijdt het geen twijfel: zij gaat 'op basketbal'. En dat is precies de opzet van JeugdSportPas: dat kinderen van 5 t/m 12 jaar verschillende sporten kunnen uitproberen voordat ze hun keuze maken.

Lees verder
Nieuw in de NV

Nieuw in de NV

Gepubliceerd op 26-08-2016, 11:23

De zomervakantie is ten einde, ondernemend Haarlem is al weer volop aan de slag. Dat geldt ook voor het redactieteam van de NV Haarlem. Op 26 september staan de deuren van de Philharmonie open voor ondernemers die de vlotte en gevarieerde talkshow bij willen wonen.

Lees verder
 

Succesvolle en uiteenlopende mediatrajecten

Gepubliceerd op 25-08-2016, 17:12
Voor diverse opdrachtgevers verzorgde De Coalitie recent uiteenlopende mediatrajecten. Landelijk was er veel aandacht voor de plaatsing van 4000 zonnepanelen op het enorme distributiecentrum van Vomar Voordeelmarkt in Alkmaar. Vakmedia in de wereld van onder meer het vastgoed en de supermarktwereld stonden uitgebreid stil bij dit project.
Lees verder
Nieuwe talkshow NV Velsen start 19 september

Nieuwe talkshow NV Velsen start 19 september

Gepubliceerd op 25-08-2016, 16:59

Maandag 19 september wordt in het Witte Theater in IJmuiden voor het eerst de talkshow NV Velsen gehouden. De NV Velsen is een driemaandelijkse talkshow waarin Jaap Sluis (links) van De Coalitie samen met zijn medepresentator Michael Struis uiteenlopende aspecten van het ondernemen in Velsen belicht. De Coalitie is mede-initiatiefnemer van de Velsense talkshow en stond ook aan de basis van de succesvolle NV Haarlem die al zeven jaar in de Spaarnestad wordt gehouden.

Lees verder
Ben ik in beeld?

Ben ik in beeld?

Gepubliceerd op 24-08-2016, 13:47

Het zal geen verbazing wekken in een tijd waarin 'beeld' zo bepalend is geworden voor je uitstraling: onze klanten hebben nogal eens goede foto's nodig. Bijvoorbeeld om beeldend verslag te doen van een evenementen of bijeenkomst. Maar ook voor een relatiemagazine of digitale nieuwsbrief. Of juist van het eigen bedrijf en de eigen medewerkers, voor de website of andere publicaties.

Lees verder
Anna Grebenchtchikova

Anna Grebenchtchikova

Gepubliceerd op 08-08-2016, 11:37

Ze stond voor de camera van Omroep MAX: de jonge econometriste Anna Grebenchtikova. Ze schetste interviewer Cees Grimbergen wat er mis is met de communicatie van pensioenfondsen. Ik heb zelden iemand de spijker zó overtuigend op de kop zien slaan. Als ik communicatiebaas van een pensioenfonds was, zou ik als de sodemieter een bakkie doen met Anna Grebentchikova.

Lees verder
Precisiewerk

Precisiewerk

Gepubliceerd op 26-07-2016, 11:21
Ze zwegen lang, de jonge ondernemers. Met geen woord repten ze over hun succesvolle startup die iets uitgekookts met techniek deed. Jullie hebben goud in handen, zeiden hun eerste zéér tevreden klanten. Dat was kicken voor de mannen. Maar om te kunnen groeien was kapitaal van investeerders nodig. Hoe bereik je die? En op basis van welke informatie?
Lees verder
Netco Update

Netco Update

Gepubliceerd op 14-06-2016, 16:24
Netco beveiligt computersystemen en infrastructuren in binnen- en buitenland. Zo zorgt het in Haarlem gevestigde ICT-bedrijf voor een groot aantal bedrijven, waaronder diverse koplopers in de retail, dat technische zaken aan 'de achterkant' geregeld zijn. Denk aan pinbetalingen, internetverbindingen en netwerken. En dat is slechts een greep uit het werk van Netco, de overige werkzaamheden zullen voor de meeste mensen klinken als abracadabra: VPN's, geografische load-balancing, High-speed Intrusion Prevention…
Lees verder
«  9  10  11  12  13  14  15  »