Website Coare Amsterdam

Gepubliceerd op 15-04-2016, 14:28
Voor Coare uit Amsterdam (interieurarchitectuur en realisatie) begeleidde De Coalitie een ingrijpende vernieuwing van de website. Het werk bestond onder meer uit het adviseren over de opzet en het produceren van teksten. Coare maakt een snelle ontwikkeling door en is in toenemende mate succesvol met het ontwerpen en realiseren van interieurs. Het aantal projecten neemt gestaag toe. Mede om die reden was de website van het bedrijf dringend toe aan een algehele opfrisbeurt.
Lees verder
'Terug naar de Ku(n)st'

'Terug naar de Ku(n)st'

Gepubliceerd op 15-04-2016, 14:08

Tot 1 juli wordt in restaurant De Golf van Bergen in Bergen aan Zee de expositie 'Terug naar de Ku(n)st' gehouden. Die omvat schilderijen en tekeningen van Coalitie-genoot Jaap Sluis (Bergen, 1956). Het voornamelijk in acryl uitgevoerde werk heeft een sterke relatie met het landschap en de kleuren van zijn jeugd in Bergen en omgeving.

Lees verder
Beeldvorming en Bloemenmeisjes

Beeldvorming en Bloemenmeisjes

Gepubliceerd op 14-04-2016, 15:14
Hoe je het ook wendt of keert: beeldvorming blijft een ongrijpbaar fenomeen. Ik realiseerde mij dat onlangs weer eens toen de Haarlemse Bloemenmeisjes te gast waren in de ondernemerstalkshow NV Haarlem. In hun eigen stad worden ze “ terecht of niet “ soms gezien als een gedateerd fenomeen uit vervlogen tijden. Des te opmerkelijker is het om te horen dat diezelfde Haarlemse Bloemenmeisjes buíten hun stad vaak zeer gewaardeerd worden. Na zestig jaar zijn ze, in wat inmiddels met een glad woord citymarketing is gaan heten, blijkbaar onverminderd effectief.
Lees verder
HOP! Een magazine

HOP! Een magazine

Gepubliceerd op 05-04-2016, 11:25
Eind maart vond de finaleavond van de 3e editie van de Haarlemse Ondernemers Prijs plaats, een initiatief van Kennemer Business. Erwin Miedema van Domus Magnus werd door de vakjury verkozen tot dé Haarlemse ondernemer van het jaar. De Coalitie verzorgde de teksten voor het speciale HOP-magazine, een uitgave waarin uiteenlopende thema's rondom ondernemerschap worden belicht.
Lees verder
Coalitie support sport

Coalitie support sport

Gepubliceerd op 29-03-2016, 13:40
Met de JeugdSportPas kunnen kinderen van 5 t/m 12 jaar op een laagdrempelige manier kennismaken met allerlei verschillende sporten, zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging. De organisatie van JeugdSportPas is in handen van SportSupport, dat een magazine uitgeeft met informatie voor kinderen en hun ouders.
Lees verder
Sterren van de hemel

Sterren van de hemel

Gepubliceerd op 24-03-2016, 13:57

De vaart zat er lekker in bij de 27e editie van de NV Haarlem. In de kleine zaal van de Philharmonie passeerden maandag 21 maart tal van onderwerpen de revue, onder leiding van Coalitiegenoten Jaap Sluis en Jaap Bonkenburg. De laatste was stand-in voor de zieke Fred Postma, die normaliter samen met Jaap Sluis de presentatie voor zijn rekening neemt.

Lees verder
 

Nieuwsbrief voor JRS Makelaars

Gepubliceerd op 24-02-2016, 15:17

De Coalitie is begin dit jaar door JRS Makelaars gevraagd om mee te denken en te adviseren over de redactionele invulling voor een digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief moet - uiteraard - aansluiten bij de onlangs gelanceerde nieuwe website van JRS. De eerste editie van de nieuwsbrief, waarvoor de Coalitie de teksten verzorgt, wordt medio maart naar klanten en relaties van JRS verstuurd. 

Lees verder
Van Gaal in de fout

Van Gaal in de fout

Gepubliceerd op 03-02-2016, 15:32

Dat Louis van Gaal een volstrekt eigen manier van communiceren heeft weten we. Onlangs zorgde  een andere Van Gaal voor ophef. Zakenvrouw en tv-persoonlijkheid Annemarie van Gaal vertrok na zes maanden plotseling als toezichthouder bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Waarom? Geen idee. Annemarie zweeg. Net als de AFM. En dus brak al snel de PR-pleuris uit.

Lees verder
«  11  12  13  14  15  16  17  »