Sterren van de hemel

Gepubliceerd op 24-03-2016, 13:57

De vaart zat er lekker in bij de 27e editie van de NV Haarlem. In de kleine zaal van de Philharmonie passeerden maandag 21 maart tal van onderwerpen de revue, onder leiding van Coalitiegenoten Jaap Sluis en Jaap Bonkenburg. De laatste was stand-in voor de zieke Fred Postma, die normaliter samen met Jaap Sluis de presentatie voor zijn rekening neemt.

Sterren van de hemel

In deze editie van de NV kwamen onder meer aan bod: de teloorgang van V&D, verbinding tussen creatieven en ondernemers met Coffee2Connect, pitchen voor introverte mensen en de mogelijkheid de Haarlemse bloemenmeisjes zakelijk in te zetten. Ook vaste rubrieken als het Lichtje van Lampe, Start me Up (starter van Haarlem Valley, dit keer BarDoggy en Goede Zaken ontbraken niet. Goede Zaken draaide dit keer om ondernemers die in een krimpende markt hun hoofd met verve boven water weten te houden.

Muziek kwam van The Fat Lady, een jong Haarlems operagezelschap. Mezzosopraan Eva Kroon zong, op piano begeleid door Tamir Chasson, een stuk uit Orfeo van Claudio Monteverdi.

De volgende NV Haarlem vindt plaats op maandag 4 juli, aanmelden en meer informatie op www.nvhaarlem.nl.

Foto: Noortje Dalhuijsen