Nieuwe talkshow NV Velsen start 19 september

Gepubliceerd op 25-08-2016, 16:59

Maandag 19 september wordt in het Witte Theater in IJmuiden voor het eerst de talkshow NV Velsen gehouden. De NV Velsen is een driemaandelijkse talkshow waarin Jaap Sluis (links) van De Coalitie samen met zijn medepresentator Michael Struis uiteenlopende aspecten van het ondernemen in Velsen belicht. De Coalitie is mede-initiatiefnemer van de Velsense talkshow en stond ook aan de basis van de succesvolle NV Haarlem die al zeven jaar in de Spaarnestad wordt gehouden.

Nieuwe talkshow NV Velsen start 19 september

In de eerste editie van de NV Velsen wordt onder meer aandacht besteed aan de gevolgen van de bouw van een nieuwe zeesluis voor het bedrijfsleven in IJmuiden. Dat gebeurt op basis van een vraaggesprek met Bert Zijl van het bedrijvencluster IJPOS (IJmuiden Port & Offshore Services) en directeur Cees Buur van de firma Buko. Amanda Knol van Select Windows uit Velserbroek komt vertellen over haar bedrijf. Ook wordt aandacht besteed aan nieuwe vormen van bedrijfsfinanciering in het MKB. De muziek wordt verzorgd door singer/songwriter Jurre van der Linden uit Driehuis. Hij won in 2015 de Gitaarlem Award.

De talkshow op maandag 19 september is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via het kopje 'talkshow' op de website van Het Witte Theater. De inloop is vanaf 16.30 uur. De talkshow zelf vindt plaats vanaf 17.00 tot uiterlijk 18.15 uur. De NV Velsen is mogelijk geworden dankzij de ondersteuning van een aantal enthousiaste partners. Dat zijn behalve De Coalitie ook Baker Tilly Berk, BK ingenieurs, Huijbens Tekst & Event Consultancy, Rabobank IJmond, Michael Struis Advies en het Witte Theater.

De tweede aflevering van de NV Velsen staat gepland voor maandag 19 december 2016.