Logistieke klus

Logistieke klus

Gepubliceerd op 22-05-2017, 15:08

In de wereld van de logistiek worden de vraagstukken steeds complexer, waardoor een groeiende vraag is ontstaan naar hoger opgeleide logistiekprofessionals. Om in deze behoefte te kunnen voorzien, start Inholland in september 2017 met het Associate-degreeprogramma Business Studies Logistiek.

Lees verder
Koploper in de retail

Koploper in de retail

Gepubliceerd op 10-05-2017, 12:00
Binnen de retail nemen ICT-oplossingen een steeds prominentere rol in. Winkeliers die hebben geïnvesteerd in de koppeling tussen online en offline, zijn de koplopers van vandaag en morgen. Maar wie zorgt er voor dat alles technisch werkt (en blíjft werken) en dat al deze diensten goed worden gestroomlijnd? Dat is bij uitstek een klusje voor Retailstekker, een partij met een ruime kennis en ervaring op het gebied van ICT voor retailers.
Lees verder
Met Tandem

Met Tandem

Gepubliceerd op 01-05-2017, 14:49

Naast een geprint magazine, dat dit najaar verschijnt, verstuurt Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning een digitale nieuwsbrief. Het eerste nummer verscheen dit voorjaar en was vooral bedoeld om de werkende mantelzorger te informeren. Naast een interview met een werkende mantelzorger bevatte dit eerste nummer een aantal tips voor mensen die werk en mantelzorg combineren. Opmaak, vormgeving en interviews werden verzorgd door de Coalitie.

Lees verder
Vakwerk op de Nieuwe Gracht

Vakwerk op de Nieuwe Gracht

Gepubliceerd op 12-04-2017, 12:55
In januari dit jaar begonnen de mannen van KWS Infra uit Diemen aan het vervangen van een flink deel van de kademuur op de Nieuwe Gracht in Haarlem. Bij ons en bij de mede-pandbewoners van Escrow (ict-bedrijf) en adviesbureau Ideo (gezondheid & werk) voor de deur.
Lees verder
NV-talkshows in Haarlem en Velsen

NV-talkshows in Haarlem en Velsen

Gepubliceerd op 02-03-2017, 16:20

Zowel in Haarlem als in Velsen staat voor de maand maart weer een NV-talkshow op het programma. De Coalitie is initiatiefnemer van deze vooral op ondernemers gerichte talkshows en verzorgt in de persoon van Jaap Sluis een deel van de presentatie. Maandag 20 maart wordt in De Philharmonie de 33ste aflevering van de NV Haarlem gehouden. En een week later vindt in het Witte Theater in IJmuiden aflevering 3 van de NV Velsen plaats. Die staat grotendeels in het teken van ondernemers die op zeer uiteenlopende manieren leven van de wind.

Lees verder
Complimenten

Complimenten

Gepubliceerd op 27-02-2017, 14:35
Een tevreden klant. Dat is waar het om draait in ons vak. De Coalitie verzorgt al enige jaren inhoud, fotografie en redactie voor het magazine van Het Waterland, een school in Leiden voor praktijkonderwijs. Een prachtige school waar kinderen met een relatief laag IQ worden opgeleid om straks in de maatschappij naar behoren te kunnen functioneren. Het zijn vaak kinderen die regelmatig te horen krijgen dat ze dit en dat niet kunnen. Het Waterland draait het om en legt de nadruk op wat hun leerlingen wél kunnen. Dat is tevens de rode draad in het magazine, het zijn de leerlingen die vertellen wat ze doen en wat ze leren. Ze vertellen over stages, over het organiseren van een kerstmaaltijd voor bezoekers van de Voedselbank, over hun ervaringen op school en over hoe zij hun toekomst zien.
Lees verder
Martin Schilder neemt schadeherstelbedrijven over

Martin Schilder neemt schadeherstelbedrijven over

Gepubliceerd op 09-02-2017, 17:05
Martin Schilder Groep nam onlangs schadeherstelbedrijven in Alkmaar en Zaanstad over. Met deze overname werd de positie van het Noord-Hollandse familiebedrijf in deze branche verder versterkt. De Coalitie verzorgde rond de overname een mediatraject. Dat was primair gericht op de regionale pers en een aantal vakmedia. Eerder verzorgde De Coalitie ook de PR-aanpak rond de opening in februari van een energie neutrale Audi Experience van Martin Schilder Groep in Alkmaar.
Lees verder
Kennis maken met techniek

Kennis maken met techniek

Gepubliceerd op 25-01-2017, 16:47
Brancheorganisaties klagen regelmatig dat het onderwijs achterloopt op de praktijk. Soms is dat terecht, soms ook niet. De leerlingen die voor techniek op het Bonaventuracollege hebben gekozen, krijgen les van Marc Koevoets, een bevlogen en enthousiaste docent. Hij vertelt in het door De Coalitie geproduceerde magazine van zijn school in Roelofarendsveen over het techniekonderwijs op het Bonaventuracollege.
Lees verder
«  6  7  8  9  10  11  12  »