Koploper in de retail

Gepubliceerd op 10-05-2017, 12:00
Binnen de retail nemen ICT-oplossingen een steeds prominentere rol in. Winkeliers die hebben geïnvesteerd in de koppeling tussen online en offline, zijn de koplopers van vandaag en morgen. Maar wie zorgt er voor dat alles technisch werkt (en blíjft werken) en dat al deze diensten goed worden gestroomlijnd? Dat is bij uitstek een klusje voor Retailstekker, een partij met een ruime kennis en ervaring op het gebied van ICT voor retailers.
Koploper in de retail

Naast praktische zaken die een winkelier op orde moet hebben, denk aan pinnen, wifi en beveiliging, bieden internettoepassingen steeds meer commerciële kansen (beacons, koppeling webshop aan fysieke winkel, big data, etc.). Tegelijkertijd brengt dat andere eisen met zich mee, bijvoorbeeld rondom beveiliging van zowel data/gegevens als van de fysieke winkel, als op het gebied van de (service)verwachtingen van de klant. Retailstekker levert al jaren oplossingen en informatie voor retailers met een of meerdere vestigingen, in binnen- en buitenland. Klanten zijn onder meer Toerkoop, Action. McGregor, Miss Etam en Thomas Cook.

Eind maart lanceerde Retailstekker haar nieuwe website. De Coalitie verzorgde de teksten voor deze site. Retailstekker is een dienst van Netco Technology, dat sinds 1996 computersystemen ontwerpt, bouwt en beveiligt.