Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

Gepubliceerd op 24-01-2017, 08:47

Bij  De Coalitie is Johan Tempelaar (35) toegetreden tot de vennootschap. Hij werkt sinds 2011 voor het door Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis in 2006 opgerichte bureau. Johan Tempelaar is met ingang van 15 januari vennoot.

Johan Tempelaar nieuwe Coalitiegenoot

De Coalitie biedt over de volle breedte ondersteuning bij communicatietrajecten. Dat gebeurt in print en digitaal. Mede dankzij de journalistieke achtergrond van Bonkenburg en Sluis wordt met een geen-woorden-maar-daden-mentaliteit sterk praktijkgericht gewerkt. Sinds 2011 vervult Johan Tempelaar daarbij een steeds belangrijkere rol. Zo versterkte hij de focus van De Coalitie op het digitale vlak. Daarnaast richt hij zich op tekst- en beeldproducties en bladmanagement.

Johan Tempelaar werkte in het verleden onder meer voor Expersport Nederland en HFC Haarlem. Bij deze voetbalclub was hij verantwoordelijk voor onder meer alle geprinte en digitale publicaties, mediatrajecten, publieksacties, evenementen en maatschappelijke activiteiten. De geboren Haarlemmer beschikt over een effectief gebleken netwerk en maakt mede om die reden deel uit van de succesvolle, door De Coalitie geïnitieerde ondernemerstalkshow NV Haarlem.

In de werkwijze van De Coalitie staat het leggen van dwarsverbanden en het verbinden van partijen centraal. Met als uitgangspunten dat er bij gebleken raakvlakken of samenwerkingsmogelijkheden goede coalities gesmeed kunnen worden. Met de komst van Johan Tempelaar wordt deze verbindende kracht van De Coalitie verder versterkt.