Belangrijke periode scholen

Belangrijke periode scholen

Gepubliceerd op 13-01-2020, 20:54

Voor scholen, vooral die in het voortgezet onderwijs, breekt een belangrijke periode aan. Een kwart eeuw geleden speelde de verzuiling nog en rol van betekenis in de keus voor een middelbare school. Die tijd is voorbij. Dus moeten scholen zich profileren. Want elke leerling telt, ook in financieel opzicht. Sommige scholen verspreiden glanzende folders onder ouders en leerlingen uit groepen 8 van de basisschool.

Lees verder
De Coalitie in 2020 met NV-talkshows op volle kracht vooruit

De Coalitie in 2020 met NV-talkshows op volle kracht vooruit

Gepubliceerd op 02-01-2020, 21:00

Ondernemerstalkshows op basis van het door De Coalitie ontwikkelde NV-format staan voor 2020 volop in de programmering. In aansluiting op de NV Haarlem, NV Zaanstad en NV Purmerend kwamen er in 2019 twee varianten bij: de NV Noord-Holland Noord en de NV IJmond. Al deze talkshows krijgen in 2020 een vervolg. In totaal heeft De Coalitie voor dit jaar al circa 20 talkshows in allerlei soorten en maten in de planning staan.  

Lees verder
Gevaarlijke stoffen?

Gevaarlijke stoffen?

Gepubliceerd op 11-07-2019, 14:05

De nieuwste editie van de De BK breed, het relatiemagazine van BK ingenieurs, staat in het teken van 'gevaarlijke stoffen'. Denk daarbij aan asbest, al jarenlang een bekend 'fenomeen', maar ook aan een relatieve nieuwkomer als PFOS, waar de laatste tijd in de media veel aandacht aan wordt besteed.

Lees verder
Track the Talent

Track the Talent

Gepubliceerd op 10-07-2019, 14:54

Via het project Track the Talent biedt Bedrijf & Samenleving jongeren de kans op diverse manieren kennis te maken met bedrijven en organisaties. Dit jaar namen leerlingen van het Nova College, De Schakel en de Paulus mavo deel aan het project.  Op het nieuwe kantoor van De Coalitie kwamen vijf leerlingen van de Paulus mavo op bezoek.

Lees verder
Watertanden bij Waterland

Watertanden bij Waterland

Gepubliceerd op 03-07-2019, 15:10

In juni verschenen er twee onderwijsmagazines voor scholen in Leiden, geproduceerd door De Coalitie. In beide magazines komt de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs aan bod, naast uiteraard de nodige verhalen en nieuwsberichten van, met en voor leerlingen en docenten.

Lees verder
Van de gracht naar het park...

Van de gracht naar het park...

Gepubliceerd op 28-06-2019, 14:58

De Coalitie is verhuisd! Bijna 10 jaar waren we naar volle tevredenheid gevestigd op de 2e etage van Nieuwe Gracht 98. De verkoop van het pand aan een Amsterdamse vastgoedmaatschappij betekende echter ook dat het huurcontract werd opgezegd. Hoewel we niet op een verhuizing zaten te wachten, hebben we ons inmiddels met veel plezier geïnstalleerd in een nieuw kantoor. In één van de mooiste en misschien wel bekendste panden van Haarlem, aan het Kenaupark.

 

Lees verder
Nieuw leven door de remise

Nieuw leven door de remise

Gepubliceerd op 10-05-2019, 15:46

Op het voormalige NZH-/Connexxion-terrein aan de Leidsevaart was tientallen jaren een tram- en busremise gevestigd. Inmiddels is op het terrein een nieuwe woonwijk met ruim 200 woningen gerealiseerd: Remise Haarlem.

Lees verder
Publicitair scoren voor mkb met gerichte inzet persberichten

Publicitair scoren voor mkb met gerichte inzet persberichten

Gepubliceerd op 07-05-2019, 10:57

Voor een groeiend aantal opdrachtgevers verzorgt De Coalitie zowel regionaal als landelijk mediatrajecten. Daarbij wordt al tien jaar samengewerkt met ANP Pers Support, dat bij de verzending van persberichten zorgt voor een optimaal bereik. Giovanni Bholai van ANP Pers Support en Jaap Sluis van De Coalitie zetten hun handtekening onder een nieuw contract en vertellen hoe het mkb goede mediazaken kan doen.

Lees verder
«  1  2  3  4  5  6  7  »