Vrijheidswandeling

Vrijheidswandeling

Gepubliceerd op 06-05-2020, 20:20

Op 5 mei werd de vrijheidswandeling gelanceerd. De wandeling voert  langs 25 punten in Haarlem met een link naar (on)vrijheid of de Tweede Wereldoorlog. Zo maken het glasvenster 'Vrede en verdraagzaamheid' in de Grote of St. Bavokerk en een plaquette ter nagedachtenis van de Sinterklaasrazzia op station Haarlem CS deel uit van de route. De wandeling neemt zo'n 2-2,5 uur in beslag.

Lees verder
De Coalitie geeft vervolg aan ingezette groei

De Coalitie geeft vervolg aan ingezette groei

Gepubliceerd op 13-01-2020, 21:30

Rosalie Smit en Vanessa van Zalm versterken de gelederen van De Coalitie. Daarmee geven we vervolg aan de ingezette groei op het gebied van tekstproducties, talkshows en mediabegeleiding.

Lees verder
Goede Zaken ook in 2020

Goede Zaken ook in 2020

Gepubliceerd op 13-01-2020, 21:21

Sinds 2018 produceert De Coalitie business-to-businesspagina Goede Zaken. Inmiddels verschenen er al meer dan 100 pagina's in Haarlems Dagblad en IJmuider Courant. Daarnaast timmert Goede Zaken online steeds meer aan de weg via site en social media. Afgelopen jaar werden verder met succes de eerste lunchbijeenkomsten gehouden onder de naam Goede Zaken Exclusief. Ook in 2020 'doet' De Coalitie weer Goede Zaken.

Lees verder
De menselijke factor als onderwerp van advies en training

De menselijke factor als onderwerp van advies en training

Gepubliceerd op 13-01-2020, 21:12

In geen enkele branche wordt zoveel aandacht besteed aan veiligheid als in de lucht- en ruimtevaart. Dat de veiligheidsprincipes uit de vliegwereld ook toepasbaar zijn op andere branches waar de menselijke factor een belangrijke rol speelt, bewijst trainings- en adviesbureau YES Human Factors BV. De Coalitie brengt voor YES Human Factors een digitale nieuwsbrief uit.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
Belangrijke periode scholen

Belangrijke periode scholen

Gepubliceerd op 13-01-2020, 20:54

Voor scholen, vooral die in het voortgezet onderwijs, breekt een belangrijke periode aan. Een kwart eeuw geleden speelde de verzuiling nog en rol van betekenis in de keus voor een middelbare school. Die tijd is voorbij. Dus moeten scholen zich profileren. Want elke leerling telt, ook in financieel opzicht. Sommige scholen verspreiden glanzende folders onder ouders en leerlingen uit groepen 8 van de basisschool.

Lees verder
De Coalitie in 2020 met NV-talkshows op volle kracht vooruit

De Coalitie in 2020 met NV-talkshows op volle kracht vooruit

Gepubliceerd op 02-01-2020, 21:00

Ondernemerstalkshows op basis van het door De Coalitie ontwikkelde NV-format staan voor 2020 volop in de programmering. In aansluiting op de NV Haarlem, NV Zaanstad en NV Purmerend kwamen er in 2019 twee varianten bij: de NV Noord-Holland Noord en de NV IJmond. Al deze talkshows krijgen in 2020 een vervolg. In totaal heeft De Coalitie voor dit jaar al circa 20 talkshows in allerlei soorten en maten in de planning staan.  

Lees verder
Gevaarlijke stoffen?

Gevaarlijke stoffen?

Gepubliceerd op 11-07-2019, 14:05

De nieuwste editie van de De BK breed, het relatiemagazine van BK ingenieurs, staat in het teken van 'gevaarlijke stoffen'. Denk daarbij aan asbest, al jarenlang een bekend 'fenomeen', maar ook aan een relatieve nieuwkomer als PFOS, waar de laatste tijd in de media veel aandacht aan wordt besteed.

Lees verder
Track the Talent

Track the Talent

Gepubliceerd op 10-07-2019, 14:54

Via het project Track the Talent biedt Bedrijf & Samenleving jongeren de kans op diverse manieren kennis te maken met bedrijven en organisaties. Dit jaar namen leerlingen van het Nova College, De Schakel en de Paulus mavo deel aan het project.  Op het nieuwe kantoor van De Coalitie kwamen vijf leerlingen van de Paulus mavo op bezoek.

Lees verder
«  1  2  3  4  5  6  7  »