De Coalitie in 2020 met NV-talkshows op volle kracht vooruit

Gepubliceerd op 02-01-2020, 21:00

Ondernemerstalkshows op basis van het door De Coalitie ontwikkelde NV-format staan voor 2020 volop in de programmering. In aansluiting op de NV Haarlem, NV Zaanstad en NV Purmerend kwamen er in 2019 twee varianten bij: de NV Noord-Holland Noord en de NV IJmond. Al deze talkshows krijgen in 2020 een vervolg. In totaal heeft De Coalitie voor dit jaar al circa 20 talkshows in allerlei soorten en maten in de planning staan.  

De Coalitie in 2020 met NV-talkshows op volle kracht vooruit

Op de foto: In Chateau Marquette te Heemskerk werd in 2019 de eerste NV IJmond gehouden. Dat gebeurde met steun van Ondernemersvereniging IJmond, FrankfortSluis Advocaten en Rabobank IJmond. De tweede NV IJmond staat gepland voor dinsdag 31 maart.

Inhoudelijke zijn de gratis toegankelijke NV's gebaseerd op vaart en variatie. Interviews met hoofdzakelijk ondernemers volgen elkaar gedurende een uur in hoog tempo op. Gastheer Jaap Sluis doet die interviews bij voorkeur samen met iemand anders. In Zaanstad en Purmerend is dat Rosalie Smit, die recent de gelederen van De Coalitie kwam versterken. Bij de NV IJmond schuift de Heemskerkse ondernemer Gerard Post Uiterweer aan en bij de NV Noord-Holland Noord is de Alkmaarse advocaat Bas de Regt van de partij. De NV Haarlem wordt gepresenteerd door Jaap Bonkenburg, samen met Marièlle Beek.

Bij de organisatie van de diverse NV's werkt De Coalitie binnen een wisselende rolverdeling samen met onder meer gemeenten, ondernemersverenigingen, lokale bedrijven en onderwijsinstellingen. De ene keer produceert De Coalitie de hele show, de andere keer alleen het inhoudelijke deel. Op basis van de NV-formule kan informatie breed en makkelijk worden gedeeld. Voor bedrijven en organisaties is het mogelijk om een specifiek op relaties/klanten of medewerkers gerichte NV door De Coalitie te laten organiseren. De ervaring leert dat een talkshow ook in zó'n setting uitstekend tot  zijn recht komt.

Meer weten? Mail sluis@decoalitie.nl