NV Purmerend: prima opkomst en leuke reacties

NV Purmerend: prima opkomst en leuke reacties

Gepubliceerd op 16-03-2018, 15:09

De op 12 maart gehouden eerste editie van de ondernemerstalkshow NV Purmerend in theater De Purmaryn was zowel qua opkomst als inhoudelijk een succes. Het door Jaap Sluis van De Coalitie samen met de Purmerendse onderneemster Annet Rijser gepresenteerde evenement trok zo'n 100 bezoekers. Behalve het Ondernemen kwam ook het Onderwijs aan bod. De NV Purmerend is een initiatief van het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland en de ondernemersvereniging PRO. Beide organisatie zien de talkshow-formule van de NV als een prima manier om losjes en snel informatie te delen met ondernemers, bedrijven, bestuurders en anderen. Maandag 4 juni wordt in de Purmaryn de tweede editie van de NV Purmerend gehouden. Het format van de talkshow is voor een groot deel gebaseerd op dat van de NV Haarlem waarmee De Coalitie in de Spaarnestad al bijna tien jaar succes heeft. (Foto Babs van Steijnen)

Lees verder
 

Leuk en leerzaam: talkshow in bedrijf

Gepubliceerd op 08-03-2018, 16:11

Ze wilden bij COARE Architectuur en COARE Realisatie als aftrap van het nieuwe jaar wel eens wat anders dan de gangbare bijeenkomst met de medewerkers. Want hoe gezellig die ook waren, een beetje vernieuwing kon geen kwaad. De Coalitie bedacht - mede voortbordurend op het concept van de succesvolle ondernemerstalkshow NV Haarlem - een eigen event voor COARE. 

Lees verder
Goede Zaken back in business

Goede Zaken back in business

Gepubliceerd op 08-03-2018, 15:12

In januari werd onder commerciële en redactionele verantwoordelijkheid van De Coalitie de bedrijvenpagina Goede Zaken in Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant gelanceerd. Deze pagina verschijnt wekelijks en bevat uiteenlopende informatie over het bedrijfsleven in Haarlem, Velsen, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer. Vaste onderdelen op Goede Zaken zijn onder meer artikelen van/over de partners Rabobank Haarlem en Omstreken en Tanger Advocaten. Ook verschijnt wekelijks een agenda met daarin voor regionale ondernemers interessante activiteiten. Verder brengt fotograaf Ramon Philippo in een regelmatig terugkerende rubriek specifieke aspecten van het ondernemen in beeld en geven columnisten (onder wie Rudy Snippe, lector aan de Hogeschool Inholland en Nyenrode) hun visie op het bedrijfsleven.

Lees verder
Frits Huffnagel wil eventueel wel wethouder in Haarlem worden

Frits Huffnagel wil eventueel wel wethouder in Haarlem worden

Gepubliceerd op 16-02-2018, 14:00

De uitreiking van de Haarlemse evenementenprijzen, half februari, werd dit jaar omlijst met een speciale editie van de NV Haarlem. Die stond in het teken van de verschillende soorten evenementen die in de Haarlemse regio worden georganiseerd. Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis presenteerden deze speciale NV-editie.

Lees verder
Mensenwerk voor Hoorne Vastgoed

Mensenwerk voor Hoorne Vastgoed

Gepubliceerd op 12-02-2018, 16:55

Als je trots bent op het werk dat je levert, wil je daar graag over vertellen. Maar hoe doe je dat zonder al te 'borstklopperig' te worden? Hoorne Vastgoed, vastgoedbedrijf van onder meer Vomar Voordeelmarkt en Ranzijn tuin & dier, koos voor een relatiemagazine. Met een nuchtere toon, passend bij het bedrijf. De titel van het nieuwe magazine werd 'Mensenwerk'. Want, zo zegt Hoorne-directeur Jan Heeremans: 'We doen - zoals dat heet - 'in stenen', maar alles draait om de mensen die tussen die stenen wonen, werken en leven.'

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
Goede Zaken back in business

Goede Zaken back in business

Gepubliceerd op 19-12-2017, 17:15

Na een jaar afwezigheid keert Goede Zaken terug in Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant. De wekelijkse business-to-businesspagina wordt vanaf januari 2018 geproduceerd door De Coalitie. Goede Zaken biedt informatie over het bedrijfsleven in Haarlem, Velsen, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlemmermeer. Tijdens de novembereditie van de talkshow NV Haarlem werd de terugkeer van de pagina voor het eerst aangekondigd.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
Een ándere eindejaarsbijeenkomst

Een ándere eindejaarsbijeenkomst

Gepubliceerd op 12-12-2017, 13:25

Het is voor bedrijven en organisaties nogal eens een verplicht nummer: de eindejaarsbijeenkomst met het personeel. Bij BK ingenieurs vonden ze het tijd voor vernieuwing. De Coalitie werd gevraagd mee te denken over een ander format. Dat kwam er in de vorm van de talkshow Bij BK met aansluitend een korte quiz over het bedrijf. Uit acht BK-vestigingen in den lande kwamen zo'n 120 werknemers naar Utrecht waar het evenement plaatsvond. Namens De Coalitie interviewden Johan Tempelaar en Jaap Sluis het management van BK over de in 2017 behaalde resultaten en over de plannen voor 2018 en daarna. Op basis van gerichte vragen en compacte antwoorden werd in een relatief korte tijd veel belangrijke informatie gedeeld.

Lees verder
 

Goede kappers, slechte kappers

Gepubliceerd op 07-12-2017, 12:10

Govert van Bezooijen, directeur Entreeonderwijs en Wim Dijkshoorn, projectleider Voortijdig Zorgverlaten en Zorg, nemen dit schooljaar afscheid van het Nova College. Govert en Wim kozen voor een bijzondere invulling van hun afscheidsreceptie die zowel luchtig als leerzaam moest zijn. Jaap Bonkenburg van De Coalitie werd gevraagd de middag te presenteren.

Lees verder
«  1  2  3  4  5  6  7  »