Watertanden bij Waterland

Watertanden bij Waterland

Gepubliceerd op 03-07-2019, 15:10

In juni verschenen er twee onderwijsmagazines voor scholen in Leiden, geproduceerd door De Coalitie. In beide magazines komt de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs aan bod, naast uiteraard de nodige verhalen en nieuwsberichten van, met en voor leerlingen en docenten.

Lees verder
Van de gracht naar het park...

Van de gracht naar het park...

Gepubliceerd op 28-06-2019, 14:58

De Coalitie is verhuisd! Bijna 10 jaar waren we naar volle tevredenheid gevestigd op de 2e etage van Nieuwe Gracht 98. De verkoop van het pand aan een Amsterdamse vastgoedmaatschappij betekende echter ook dat het huurcontract werd opgezegd. Hoewel we niet op een verhuizing zaten te wachten, hebben we ons inmiddels met veel plezier geïnstalleerd in een nieuw kantoor. In één van de mooiste en misschien wel bekendste panden van Haarlem, aan het Kenaupark.

 

Lees verder
Nieuw leven door de remise

Nieuw leven door de remise

Gepubliceerd op 10-05-2019, 15:46

Op het voormalige NZH-/Connexxion-terrein aan de Leidsevaart was tientallen jaren een tram- en busremise gevestigd. Inmiddels is op het terrein een nieuwe woonwijk met ruim 200 woningen gerealiseerd: Remise Haarlem.

Lees verder
Publicitair scoren voor mkb met gerichte inzet persberichten

Publicitair scoren voor mkb met gerichte inzet persberichten

Gepubliceerd op 07-05-2019, 10:57

Voor een groeiend aantal opdrachtgevers verzorgt De Coalitie zowel regionaal als landelijk mediatrajecten. Daarbij wordt al tien jaar samengewerkt met ANP Pers Support, dat bij de verzending van persberichten zorgt voor een optimaal bereik. Giovanni Bholai van ANP Pers Support en Jaap Sluis van De Coalitie zetten hun handtekening onder een nieuw contract en vertellen hoe het mkb goede mediazaken kan doen.

Lees verder
Opening Remise-plantsoen Haarlem

Opening Remise-plantsoen Haarlem

Gepubliceerd op 04-05-2019, 15:30

Op vrijdag 3 mei werd het Remiseplantsoen in de nieuwe woonwijk Remise Haarlem feestelijk geopend. Zo'n 250 bewoners, omwonenden en bij het project betrokken partnerpartijen konden met elkaar genieten van onder meer een grote barbecue, muziek en kinderactiviteiten. Johan Tempelaar trad op als host/spreekstalmeester bij de opening van het plantsoen, die werd verricht door de wethouder Floor Roduner.

Lees verder
Sporters aan tafel

Sporters aan tafel

Gepubliceerd op 07-04-2019, 21:35

Vier topsporters aan tafel die spraken over hun carrière, hoe ze dat met school combineerden, over mentaliteit, over toekomst, over hoogte- en dieptepunten. Jaap Bonkenburg leidde het gesprek met van links naar rechts waterpolo-international Tim de Mey, turnster Noël van Klaveren, winnares van twee bronzen olympische medailles schaatser Margot Boer en Feyenoord-speler Jens Toornstra. Het viertal haalde hun diploma op het Scala College. De school uit Alphen aan den Rijn vierde het 15-jarige bestaan als Topsport Talent school.  

Lees verder
Mediatraject voor 'Klim naar het Licht'

Mediatraject voor 'Klim naar het Licht'

Gepubliceerd op 26-03-2019, 16:21

De voltooiing  van de restauratie van de Kathedrale Basiliek Sint Bavo in Haarlem wordt van 1 mei tot en met 31 juli omlijst met een bijzondere toren- en gewelventocht door het monument, genaamd 'Klim naar het licht'. Die voert over een tijdelijke loopbrug op bijna zestig meter hoogte tussen de twee torens van de kerk. De Coalitie werd door DOSS Event Support en Stichting Kathedrale Basiliek Sint Bavo gevraagd de informatieverstrekking richting media te verzorgen. De aankondiging van het evenement werd zowel lokaal als landelijk nieuws. DOSS Event Support organiseerde in 2018 'Klim naar de Hemel' op de Grote Kerk in Alkmaar dat 93.000 bezoekers trok. In Haarlem wordt gemikt op 50.000 tot 100.00 bezoekers.   

Lees verder
Kippenwielen en pasjeshouders

Kippenwielen en pasjeshouders

Gepubliceerd op 26-03-2019, 16:00

Binnen één week rolden er drie magazines van de persen waar de Coalitie redactioneel haar medewerking aan verleende: twee voor een middelbare school en één voor een zorgorganisatie. Voor Het Waterland, een school voor praktijkonderwijs in Leiden, verzorgt De Coalitie de volledige bladproductie.

Lees verder
«  1  2  3  4  5  6  7  »