Energieke middag over toekomst IJmond

Energieke middag over toekomst IJmond

Gepubliceerd op 24-02-2023, 20:00

Op energieke wijze de toekomstige landkaart van de regio schetsen. Dat was het doel van IJmond Energiek 2040-2050, in Chateau Marquette in Heemskerk. Na een prikkelende inleiding door Adriaan Geuze (hoogleraar landschapsarchitectuur TU Delft) volgde een talkshow met drie gasten, onder leiding van gespreksleider/interviewer Jaap Sluis. Er waren circa 130 bezoekers aanwezig onder wie veel ondernemers uit de IJmond en Zaanstreek en vertegenwoordigers van overheden en het onderwijs. De Coalitie produceerde deze bijeenkomst, in opdracht van de Ondernemersvereniging IJmond.

 

Lees verder
 

Goede Zaken agenda-video

Gepubliceerd op 07-10-2021, 15:45

Op de website van Goede Zaken staan alle netwerkbijeenkomsten en zakelijke events overzichtelijk vermeld in de agenda. De highlights uit deze agenda worden voortaan iedere maand belicht in een korte agenda-video. Zo blijft iedereen eenvoudig op de hoogte van alle ondernemersevents.

Lees verder
Aan de slag met Sport in Haarlem

Aan de slag met Sport in Haarlem

Gepubliceerd op 30-03-2021, 14:01

Om meer bekendheid te geven aan topsport en talentontwikkeling, gaat De Coalitie een aantal communicatiemiddelen opzetten en onderhouden. Dit gebeurt in opdracht van het platform Sport in Haarlem, een samenwerkingsverband tussen alle topsportorganisaties, topsportevenementen en de gemeente Haarlem. 

Lees verder
Mediatraject voor 'Klim naar het Licht'

Mediatraject voor 'Klim naar het Licht'

Gepubliceerd op 26-03-2019, 16:21

De voltooiing  van de restauratie van de Kathedrale Basiliek Sint Bavo in Haarlem wordt van 1 mei tot en met 31 juli omlijst met een bijzondere toren- en gewelventocht door het monument, genaamd 'Klim naar het licht'. Die voert over een tijdelijke loopbrug op bijna zestig meter hoogte tussen de twee torens van de kerk. De Coalitie werd door DOSS Event Support en Stichting Kathedrale Basiliek Sint Bavo gevraagd de informatieverstrekking richting media te verzorgen. De aankondiging van het evenement werd zowel lokaal als landelijk nieuws. DOSS Event Support organiseerde in 2018 'Klim naar de Hemel' op de Grote Kerk in Alkmaar dat 93.000 bezoekers trok. In Haarlem wordt gemikt op 50.000 tot 100.00 bezoekers.   

Lees verder
Mensenwerk voor Hoorne Vastgoed

Mensenwerk voor Hoorne Vastgoed

Gepubliceerd op 12-02-2018, 16:55

Als je trots bent op het werk dat je levert, wil je daar graag over vertellen. Maar hoe doe je dat zonder al te 'borstklopperig' te worden? Hoorne Vastgoed, vastgoedbedrijf van onder meer Vomar Voordeelmarkt en Ranzijn tuin & dier, koos voor een relatiemagazine. Met een nuchtere toon, passend bij het bedrijf. De titel van het nieuwe magazine werd 'Mensenwerk'. Want, zo zegt Hoorne-directeur Jan Heeremans: 'We doen - zoals dat heet - 'in stenen', maar alles draait om de mensen die tussen die stenen wonen, werken en leven.'

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
Goede Zaken back in business

Goede Zaken back in business

Gepubliceerd op 19-12-2017, 17:15

Na een jaar afwezigheid keert Goede Zaken terug in Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant. De wekelijkse business-to-businesspagina wordt vanaf januari 2018 geproduceerd door De Coalitie. Goede Zaken biedt informatie over het bedrijfsleven in Haarlem, Velsen, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort en Haarlemmermeer. Tijdens de novembereditie van de talkshow NV Haarlem werd de terugkeer van de pagina voor het eerst aangekondigd.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Lees verder
Het relatiemagazine als cadeautje

Het relatiemagazine als cadeautje

Gepubliceerd op 27-09-2017, 10:47

'Print' heeft het de afgelopen pak hem beet tien jaar moeilijk gehad. De opkomst van digitale communicatiekanalen zorgde voor een aantrekkelijk en - ogenschijnlijk - goedkoper alternatief. De Coalitie is altijd blijven geloven in de kracht van print, náást (nieuwe) digitale uitingen. Ook bij meerdere merken en bedrijven die aanvankelijk afstand hadden genomen van print, zowel binnen als buiten onze klantenkring, zien we een hernieuwde waardering voor print als communicatiemedium.

Lees verder
 

Wie maakt Bloemendaal (nóg) beter?

Gepubliceerd op 09-08-2017, 15:29

Stichting Ons Bloemendaal bestaat 40 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is een prijsvraag uitgeschreven voor burgers, bedrijven en organisaties die zich betrokken voelen bij het dorp: 'Wie maakt Bloemendaal (nóg) beter?'. In opdracht van de jubilerende stichting verzorgde De Coalitie een mediatraject rond dit iniitiatief. Zowel in print als online werd ook búiten Bloemendaal aandacht aan de prijvraag geschonken. Wie ideeën heeft over het nóg beter maken van Bloemendaal kan die tot 15 oktober sturen naar onsbloemendaal@live.nl of naar Stichting Ons Bloemendaal, antwoordnummer 811, 2110 VB Aerdenhout. De jury onder voorzitterschap van de Haarlemse stadsbouwmeester (en Bloemendaler) Max van Aerschot maakt naar verwachting in november bekend wie er heeft gewonnen.

Lees verder
 1  2  3  4  5  »