'˜Wie maakt Haarlem?'

'˜Wie maakt Haarlem?'

Gepubliceerd op 23-11-2015, 17:24

Voor de initiatiefnemers van de manifestatie 'Wie maakt Haarlem?' verzorgde De Coalitie een mediatraject, gericht op de regionale pers en vakpers. Tevens werd ondersteuning geboden bij het maken van uitnodigingen. 'Wie maakt Haarlem?' werd op initiatief van ruimtelijk ontwerper Arjan Luiten en de Haarlemse stadsbouwmeester Max van Aerschot gehouden en trok circa 200 bezoekers.

Lees verder
Don Bosco Wereldschool

Don Bosco Wereldschool

Gepubliceerd op 02-11-2015, 14:29

De Don Boscoschool bestaat vijftig jaar. Daarmee heeft deze school haar bestaansrecht bewezen. Maar wat is de toekomst van de Don Bosco, wat zijn de kansen in een wijk in Schalkwijk waar nog vijf andere scholen staan? De Coalitie zit in de redactie van de Bavo Beweging, het blad van de koepelorganisatie van de Don Bosco.

Lees verder
Meebuigen met Mansveld

Meebuigen met Mansveld

Gepubliceerd op 30-09-2015, 15:36
Topman Pieter Eringa van ProRail zei in het FD wat insiders allang weten: het ministerie van Infrastructuur wil wel eens dat 'slecht nieuws wordt uitgesteld'. Dat had de in het voorjaar aangetreden Eringa niet mogen zeggen, vond staatssecretaris Wilma Mansveld. Maar zij communiceerde zó onbeholpen dat je Eringa bij voorbaat al gelijk zou geven.
Lees verder
Mijd de praatjesmakers

Mijd de praatjesmakers

Gepubliceerd op 15-06-2015, 16:56
Dacht SGP-fractieleider Kees van der Staaij werkelijk dat hij in De Wereld Draait Door (21 mei) een afgewogen verhaal over de campagne 'Ik ga voor trouw' zou mogen houden? Niet dus. Hij werd belaagd door twee leden van de DWDD-familie en aan zijn lot overgelaten door gespreksleider Matthijs van Nieuwkerk. Tip: schuif niet aan in programma's waar op basis van vooroordelen en meninkjes de toon wordt gezet. Mijd types die niet oprecht nieuwsgierig zijn en hun eigen gelijk boven alles stellen. Dan maar géén DWDD.
Lees verder
Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord

Gepubliceerd op 22-04-2015, 12:27
De economische schade van een faillissement van een MKB-bedrijf met maximaal tien medewerkers bedraagt minimaal €250.000, -, onder meer door onbetaalde belastingen en rekeningen. Dat bedrag is exclusief andere schadeposten als uitkeringen en gedwongen verkoop van bezittingen.
Lees verder
Op de Haagse markt

Op de Haagse markt

Gepubliceerd op 22-04-2015, 12:20
Met circa 500 handelaren en 400 kramen is de Haagse Markt de grootste onoverdekte markt van Noord- en Midden-Europa. De Haagse Markt wordt momenteel gerenoveerd en vernieuwd. De herinrichting wordt in november van dit jaar voltooid. De Coalitie is door de afdeling Markten van de gemeente Den Haag gevraagd een mediastrategie op te stellen om de bekendheid van de Haagse Markt regionaal en nationaal te vergroten.
Lees verder
 

Yumble trekt aandacht media

Gepubliceerd op 16-03-2015, 10:43
In opdracht van Brand New Leisure (BNL) ontwikkelde De Coalitie een mediastrategie voor het nieuwe indoor attractiepark Yummble in Roermond. In deze 9000 vierkante meter grote attractie in Roermond wordt een mix van de modernste projectietechnologie en interactieve software geboden.
Lees verder
Brandnieuwe website voor Brand New Leisure

Brandnieuwe website voor Brand New Leisure

Gepubliceerd op 25-10-2013, 15:35

Brand New Leisure (BNL) is een nieuwe speler in de wereld van entertainment en leisure. Met twee nu al redelijk spraakmakende projecten in Nederland en aansluitend naar verwachting ook internationale activiteiten. De Coalitie verzorgde de inhoud van de recent gelanceerde website van BNL.

Lees verder
«  1  2  3  4  5  »