Ondernemersklankbord

Gepubliceerd op 22-04-2015, 12:27
De economische schade van een faillissement van een MKB-bedrijf met maximaal tien medewerkers bedraagt minimaal €250.000, -, onder meer door onbetaalde belastingen en rekeningen. Dat bedrag is exclusief andere schadeposten als uitkeringen en gedwongen verkoop van bezittingen.
Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een onafhankelijke organisatie die ruim 35 jaar bestaat en belangeloos ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf ondersteunt. Onder andere met faillissementspreventie, maar ook met de opstart van een bedrijf, bedrijfsbegeleiding, bedrijfsverkoop en bedrijfsbeëindiging. Dat gebeurt door ervaren, enthousiaste adviseurs die worden ingezet voor coachende en adviserende werkzaamheden.

De Coalitie is door Stichting Ondernemersklankbord, dat zetelt in de Malietoren in Den Haag, gevraagd om mee te denken over het genereren van media-aandacht. Dit om enerzijds de stichting onder aandacht van potentiele adviseurs te brengen en anderzijds MBK-bedrijven te attenderen op deze steun in de rug voor ondernemend Nederland.