Op naar BOGOTÁ!

Op naar BOGOTÁ!

Gepubliceerd op 08-08-2017, 15:04

In opdracht van Meurkens & Meurkens uit Haarlem verzorgde De Coalitie een mediatraject rond de door dit bedrijf geïnitieerde aankoop van het voormalige BAM-complex in Halfweg. Daar ontwikkelt het Haarlemse bedrijf een culturele broedplaats met ruimte voor 250 creatieve geesten. Meurkens & Meurkens exploiteerde gedurende elf jaar in opdracht van derden het succesvolle Belcanto in Haarlem waar (in een voormalig belastingkantoor) ruim 200 kunstenaars en bedrijfjes onderdak vonden. Met de realisatie van het eigen project BOGOTÁ zet Meurkens & Meurkens een belangrijke nieuwe stap. Die is breed gecommuniceerd en kreeg veel aandacht in de regionale pers. Maar ook in vakmedia op het gebied van cultuur, vastgoed, stedenbouw en architectuur.  

Lees verder
Vernieuwing Bellevue in woord en beeld

Vernieuwing Bellevue in woord en beeld

Gepubliceerd op 01-06-2017, 14:58
Het 23.000 vierkante meter grote hoofdkantoor Bellevue van netbeheerder Alliander in Arnhem is volledig vernieuwd. Dat gebeurde naar een ontwerp van Coare Architectuur. De communicatie over deze voor Coare uitdagende opdracht werd verzorgd door De Coalitie. Dat gebeurde voor wat betreft het filmen in samenwerking met Sietse Bruggeling. In een korte productie zetten directeur Jan Willem Leverstein van Coare en Ton Bernts van Alliander hoe het project tot stand kwam. (Foto Chris van Koeverden)
Lees verder
Huisgemaakt

Huisgemaakt

Gepubliceerd op 14-11-2016, 11:36

Hij had het leuk bedacht, de baas van een kaaswinkel in Amsterdam. In een flyer beweerde hij dat zijn zaak tot beste kaaswinkel van de hoofdstad was verkozen. Het Parool schreef er over. Maar waarschijnlijk niet zoals de kaasbaas had gehoopt. De verkiezing bestáát helemaal niet, onthulde de krant. De man had alles verzonnen. Zijn onhandige reactie op de onthulling maakte het er alleen maar erger op.   

Lees verder
Bedrijventerrein De Etalage

Bedrijventerrein De Etalage

Gepubliceerd op 14-11-2016, 08:50
Op 8 november werd in Alkmaar een begin gemaakt met de ontwikkeling van bedrijventerrein De Etalage naast de A9, vlakbij het AZ-stadion. In opdracht van VOF Etalage Projectontwikkeling verzorgde De Coalitie het mediatraject rond dit project. Dat gebeurde in samenspraak met onder meer de gemeente Alkmaar en bouwbedrijf Hercuton.
Lees verder
 

Succesvolle en uiteenlopende mediatrajecten

Gepubliceerd op 25-08-2016, 17:12
Voor diverse opdrachtgevers verzorgde De Coalitie recent uiteenlopende mediatrajecten. Landelijk was er veel aandacht voor de plaatsing van 4000 zonnepanelen op het enorme distributiecentrum van Vomar Voordeelmarkt in Alkmaar. Vakmedia in de wereld van onder meer het vastgoed en de supermarktwereld stonden uitgebreid stil bij dit project.
Lees verder
Ben ik in beeld?

Ben ik in beeld?

Gepubliceerd op 24-08-2016, 13:47

Het zal geen verbazing wekken in een tijd waarin 'beeld' zo bepalend is geworden voor je uitstraling: onze klanten hebben nogal eens goede foto's nodig. Bijvoorbeeld om beeldend verslag te doen van een evenementen of bijeenkomst. Maar ook voor een relatiemagazine of digitale nieuwsbrief. Of juist van het eigen bedrijf en de eigen medewerkers, voor de website of andere publicaties.

Lees verder
Anna Grebenchtchikova

Anna Grebenchtchikova

Gepubliceerd op 08-08-2016, 11:37

Ze stond voor de camera van Omroep MAX: de jonge econometriste Anna Grebenchtikova. Ze schetste interviewer Cees Grimbergen wat er mis is met de communicatie van pensioenfondsen. Ik heb zelden iemand de spijker zó overtuigend op de kop zien slaan. Als ik communicatiebaas van een pensioenfonds was, zou ik als de sodemieter een bakkie doen met Anna Grebentchikova.

Lees verder
Precisiewerk

Precisiewerk

Gepubliceerd op 26-07-2016, 11:21
Ze zwegen lang, de jonge ondernemers. Met geen woord repten ze over hun succesvolle startup die iets uitgekookts met techniek deed. Jullie hebben goud in handen, zeiden hun eerste zéér tevreden klanten. Dat was kicken voor de mannen. Maar om te kunnen groeien was kapitaal van investeerders nodig. Hoe bereik je die? En op basis van welke informatie?
Lees verder
«  1  2  3  4  5  »