Huisgemaakt

Huisgemaakt

Gepubliceerd op 14-11-2016, 11:36

Hij had het leuk bedacht, de baas van een kaaswinkel in Amsterdam. In een flyer beweerde hij dat zijn zaak tot beste kaaswinkel van de hoofdstad was verkozen. Het Parool schreef er over. Maar waarschijnlijk niet zoals de kaasbaas had gehoopt. De verkiezing bestáát helemaal niet, onthulde de krant. De man had alles verzonnen. Zijn onhandige reactie op de onthulling maakte het er alleen maar erger op.   

Lees verder
Bedrijventerrein De Etalage

Bedrijventerrein De Etalage

Gepubliceerd op 14-11-2016, 08:50
Op 8 november werd in Alkmaar een begin gemaakt met de ontwikkeling van bedrijventerrein De Etalage naast de A9, vlakbij het AZ-stadion. In opdracht van VOF Etalage Projectontwikkeling verzorgde De Coalitie het mediatraject rond dit project. Dat gebeurde in samenspraak met onder meer de gemeente Alkmaar en bouwbedrijf Hercuton.
Lees verder
 

Succesvolle en uiteenlopende mediatrajecten

Gepubliceerd op 25-08-2016, 17:12
Voor diverse opdrachtgevers verzorgde De Coalitie recent uiteenlopende mediatrajecten. Landelijk was er veel aandacht voor de plaatsing van 4000 zonnepanelen op het enorme distributiecentrum van Vomar Voordeelmarkt in Alkmaar. Vakmedia in de wereld van onder meer het vastgoed en de supermarktwereld stonden uitgebreid stil bij dit project.
Lees verder
Ben ik in beeld?

Ben ik in beeld?

Gepubliceerd op 24-08-2016, 13:47

Het zal geen verbazing wekken in een tijd waarin 'beeld' zo bepalend is geworden voor je uitstraling: onze klanten hebben nogal eens goede foto's nodig. Bijvoorbeeld om beeldend verslag te doen van een evenementen of bijeenkomst. Maar ook voor een relatiemagazine of digitale nieuwsbrief. Of juist van het eigen bedrijf en de eigen medewerkers, voor de website of andere publicaties.

Lees verder
Anna Grebenchtchikova

Anna Grebenchtchikova

Gepubliceerd op 08-08-2016, 11:37

Ze stond voor de camera van Omroep MAX: de jonge econometriste Anna Grebenchtikova. Ze schetste interviewer Cees Grimbergen wat er mis is met de communicatie van pensioenfondsen. Ik heb zelden iemand de spijker zó overtuigend op de kop zien slaan. Als ik communicatiebaas van een pensioenfonds was, zou ik als de sodemieter een bakkie doen met Anna Grebentchikova.

Lees verder
Precisiewerk

Precisiewerk

Gepubliceerd op 26-07-2016, 11:21
Ze zwegen lang, de jonge ondernemers. Met geen woord repten ze over hun succesvolle startup die iets uitgekookts met techniek deed. Jullie hebben goud in handen, zeiden hun eerste zéér tevreden klanten. Dat was kicken voor de mannen. Maar om te kunnen groeien was kapitaal van investeerders nodig. Hoe bereik je die? En op basis van welke informatie?
Lees verder
Schoolbaan magazine gaat door

Schoolbaan magazine gaat door

Gepubliceerd op 08-06-2016, 13:21
De Ouderraad van het Bonaventura College locatie Schoolbaan was unaniem in haar mening: ook het komend schooljaar zal het Schoolbaan magazine drie keer verschijnen. Het blad informeert ouders, politiek en regionaal bedrijfsleven over deze school in Roelofarendsveen, die letterlijk en figuurlijk midden in de lokale gemeenschap staat.
Lees verder
Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Gepubliceerd op 03-06-2016, 09:38
De in Amsterdam gevestigde startup CircuInvest lanceert deze zomer een circulair wandsysteem op basis van met ritsen te schakelen units. De Coalitie verzorgde de mediabegeleiding van deze meteen al succesvol gebleken innovatie.  Door CircuInvest werden nog vóór de lancering van het systeem 150 units verkocht. De Coalitie deed tevens de redactie en tekstproductie van de website van CircuInvest en begeleidde de productie van een korte film over de ritswand.
Lees verder
«  1  2  3  4  »