Talkshow in plaats van nieuwjaarsrede

Talkshow in plaats van nieuwjaarsrede

Gepubliceerd op 15-02-2019, 10:56

Een bedrijf in beweging heeft veel te melden. Naar de buitenwereld toe, maar ook naar de medewerkers. BK ingenieurs ontwikkelde ten behoeve van de interne communicatie samen met De Coalitie een eigen talkshow. Die wordt aan het eind of begin van het jaar gehouden. De in 2017 gelanceerde formule bleek dermate succesvol dat eind januari 2019 in Utrecht de tweede editie plaatsvond.

Lees verder
Open uitwisseling ideeën bij Goede Zaken Exclusief

Open uitwisseling ideeën bij Goede Zaken Exclusief

Gepubliceerd op 30-01-2019, 15:11

Goede Zaken lanceert op dinsdag 26 februari Goede Zaken Exclusief. Een tweegangenlunch bij restaurant Brouwerskolkje Exclusief in Overveen. Onder leiding van De Coalitie gaan de deelnemers exclusief in gesprek met een aansprekende hoofdgast. De eerste keer is dat financieel onderzoeker Pieter Lakeman.

Lees verder
De Coalitie mede-initiator Innovatiecafé in Haarlem

De Coalitie mede-initiator Innovatiecafé in Haarlem

Gepubliceerd op 17-12-2018, 12:21

Vrijdag 18 januari 2019 wordt in Sociëteit Vereeniging te Haarlem voor de eerste keer Het Innovatiecafé gehouden. Dat is bedoeld voor ondernemers uit Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede en Velsen en omstreken die in hun bedrijf werk maken van innovatie. Op basis van interviews door 'cafébaas' Jaap Sluis wordt in beeld gebracht hoe zij dat doen en wat anderen daar van kunnen leren. Het gratis toegankelijke Innovatiecafé is een initiatief van de Rabobank Haarlem en Omstreken, gemeente Haarlem, Sociëteit Vereeniging, De Coalitie en Hogeschool Inholland. Ook ondernemende mensen zónder bedrijf zijn 18 januari van harte welkom.

 

Lees verder
Drie NV's in Noord-Holland

Drie NV's in Noord-Holland

Gepubliceerd op 14-11-2018, 21:21

In een relatief korte tijd produceerde De Coalitie voor uiteenlopende opdrachtgevers drie ondernemerstalkshows. Dat gebeurde in Zaanstad, Hoorn en Purmerend. Het daarbij gehanteerde format was grotendeels gebaseerd op dat van de NV Haarlem. Deze mede op initiatief van De Coalitie bedachte talkshow is in Haarlem al ruim tien jaar succesvol en krijgt nu ook in andere gemeenten navolging.

Lees verder
Margriet Daniëls viert jubileum met talkshow

Margriet Daniëls viert jubileum met talkshow

Gepubliceerd op 08-10-2018, 10:19

Margriet Danïels wilde van het 15-jarig bestaan van haar bureau Daniëls Advies iets ánders maken. Geen plichtplegingen, maar een feestelijke bijeenkomst vol vaart en variatie. De jubilerende onderneemster - actief op het gebied van onder meer coaching, persoonlijke begeleiding, training en advies - besprak haar wensen met Jaap Bonkenburg en Jaap Sluis van De Coalitie. Die  bedachten een door hen te presenteren talkshow waarin uiteenlopende aspecten van haar werk en ook privé op basis van interviews met een aantal gasten werden belicht. Gedurende één uur ging het vooral over ondernemend denken en doen. Met ook aandacht voor kunst en cultuur.

Lees verder
 

Sporthal in Schalkwijk

Gepubliceerd op 08-10-2018, 09:43

De basketbaltak van Triple Threat, een jongeren organisatie in de Haarlemse buurt Schalkwijk, wil een eigen sporthal voor de explosief groeiende basketbaltak. Op initiatief van de Rabobank Haarlem e.o., één van de partners van Triple Threat, werd een informatieavond georganiseerd in restaurant De Uitkijk.

Lees verder
'Nieuw' Coalitie-duo op NV-podium

'Nieuw' Coalitie-duo op NV-podium

Gepubliceerd op 17-09-2018, 13:25

Tien jaar lang was Jaap Sluis het vertrouwde presentatiegezicht van de NV Haarlem. Na veertig edities vond hij het een mooi moment om het stokje over te dragen. Bij de 41e NV zat hij zodoende voor het eerst als bezoeker in de zaal. Toch zat er ook deze keer een Coalitie-duo op het podium.

Lees verder
Over de brug

Over de brug

Gepubliceerd op 14-09-2018, 23:00

Het heeft even geduurd, maar hij ligt er: de Figeebrug. De fietsbrug verbindt de 'stadkant' van de Waarderpolder (Sportheldenbuurt) met het Figeeterrein. Gedeputeerde Jaap Bond, wethouder Cora-Yfke Sikkema en Pieter van der Spek (namens de ondernemers) waren op vrijdag 14 september de eersten die over de brug kwamen. Daarna volgde een fietsparade van zo'n 30 bedrijven uit de Waarderpolder, met aansluitend een feestelijke borrel en barbecue. Johan Tempelaar van De Coalitie presenteerde de opening.

Lees verder
«  1  2  3  4  5  »