Talkshow Crown Business Center Haarlem

Talkshow Crown Business Center Haarlem

Gepubliceerd op 20-05-2015, 17:51

Tijdens de manifestatie Get Inspired in het Crown Business Center in Haarlem presenteerde Jaap Sluis van De Coalitie op 19 mei een talkshow, met als thema 'Wat heeft de financiële wereld ondernemers in 2015 nog te bieden?'. Vermogensbeheerder Stan Westerterp (bekend van Business News Radio en De Financiële Telegraaf) en deel-econoom Kim Tjoa (mede oprichter van FLOOW2) gaven aan waar voor banken en bedrijven risico's en vooral ook kansen liggen.

Lees verder
De Coalitie en NV Haarlem

De Coalitie en NV Haarlem

Gepubliceerd op 24-09-2014, 14:04

De Coalitie stond mede aan de redactionele en uitvoerende basis van de laatste NV Haarlem.  Deze talkshow voor en door ondernemers stond dit keer geheel in het teken van 3FM Serious Request. De twee presentatoren Fred Postma (Centrummanager Haarlem) en Jaap Sluis (De Coalitie) interviewden voor een met 400 bezoekers nagenoeg volle Kleine Zaal van de Philharmonie diverse gasten zoals Wilbert Mutsaers, zendermanager 3FM en Jeroen den Tex van het Rode Kruis.

Lees verder
 

Hardt voor de Zaak

Gepubliceerd op 20-02-2014, 11:15
Mensen met hart voor de zaak. Die ook hard voor de zaak durven te zijn. Klantgerichte ondernemers doen hun voordeel met zulke werknemers. Maar hoe krijg of houd je klantgerichtheid tussen de oren? Welke mentaliteit is daar voor nodig? Hoe breng je als baas jouw personeel op dat specifieke en o zo belangrijke punt in beweging? Onze goede relatie TerSprake biedt bedrijven en organisaties advies en ondersteuning op dit specifieke vakgebied. Tijdens een met steun van De Coalitie opgezet congres wordt op donderdagmiddag 3 april gesproken over vooral de praktische kanten van klantgerichtheid. Dat gebeurt mede tijdens een door Jaap Sluis van De Coalitie te presenteren talkshow. Ook wordt op 3 april de uitslag bekend gemaakt van een groot landelijk publieksonderzoek door Maurice de Hond naar plussen en minnen in klantgerichtheid. Aanmelden voor Hardt voor de Zaak kan via de website van TerSprake.
Lees verder
Nuttige en aangename talkshows

Nuttige en aangename talkshows

Gepubliceerd op 16-11-2012, 09:57
Het aangename en het nuttige laten zich in vele vormen verenigen. De Coalitie doet dat met grote regelmaat in de vorm van een talkshow. Het is een door onze opdrachtgevers en hun gasten gewaardeerde formule. Levendiger en (dus) interessanter dan een zoveelste lezing of statische presentatie. Voor wie wil horen en zien hoe het werkt, zijn er de komende weken in De Philharmonie in Haarlem twee mogelijkheden: woensdag 28 november de talkshow Sportzaken en maandag 17 december de NV Haarlem.  Komt dat horen en zien!
Lees verder
 

De Waarderpolder Werkt(e) goed

Gepubliceerd op 02-10-2012, 12:06
Een flistende en uitdagende bijeenkomst over onderwijs, ondernemers en overheden. Dat was wat de organisatoren van De Waarderpolder Werkt voor ogen stond. Het op 27 september in de Lichtfabriek te Haarlem gehouden evenement werd in alle opzichten een groot succes en leverde veel concrete acties op. De Coalitie  verzorgde in de persoon van Jaap Sluis een deel van het programma. Hij presenteerde samen met Fred Postma een speciale editie van de talkshow NV Haarlem. De organisatie van het evenement was in handen van Rob Wieleman van Kennemer Business.  De Waarderpolder Werkt kwam er op initiatief van o.a. de Kamer van Koophandel, gemeente Haarlem, provincie Noord-Holland, Paswerk en de Industrie Kring Haarlem. Het evenement was dermate succesvol dat de Haarlemse wethouder Jan Nieuwenburg meteen een voorschot op 2013 nam. Dan komt er wat hem betreft een tweede editie van het evenement.
Lees verder
 

NV Haarlem op 24 september

Gepubliceerd op 21-09-2012, 12:42

Op 24 september presenteert Jaap Sluis de talkshow NV Haarlem. Samen met Fred Postma, zo is de bedoeling. Maar of dat gaat lukken...? Bekijk onderstaande video of surf naar www.nv-haarlem.nl

 

Lees verder
«  1  2  3  4  5