Precisiewerk

Precisiewerk

Gepubliceerd op 26-07-2016, 11:21
Ze zwegen lang, de jonge ondernemers. Met geen woord repten ze over hun succesvolle startup die iets uitgekookts met techniek deed. Jullie hebben goud in handen, zeiden hun eerste zéér tevreden klanten. Dat was kicken voor de mannen. Maar om te kunnen groeien was kapitaal van investeerders nodig. Hoe bereik je die? En op basis van welke informatie?
Lees verder
Aandacht voor jonge mantelzorgers

Aandacht voor jonge mantelzorgers

Gepubliceerd op 03-06-2016, 10:05
Een kwart van de jongeren tot 25 jaar verzorgt hun zieke (groot)ouders, broertje, zusje of andere familieleden. Om aandacht te vragen voor deze jonge mantelzorgers organiseerde Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning van 2 t/m 9 juni in Haarlem en Heemstede De Week van de Jonge Mantelzorger. De Coalitie bood ondersteuning bij het bedenken en uitwerken van een mediatraject. Met als doel het online en offline breed bekend maken - via onder meer de Haarlemse en Heemsteedse pers - van het initiatief. De organisatoren kregen naar aanleiding van de ruime media-aandacht veel positieve reacties uit onder meer het onderwijs en jongerenwerk.
Lees verder
Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Succesvolle introductie wandsysteem CircuInvest

Gepubliceerd op 03-06-2016, 09:38
De in Amsterdam gevestigde startup CircuInvest lanceert deze zomer een circulair wandsysteem op basis van met ritsen te schakelen units. De Coalitie verzorgde de mediabegeleiding van deze meteen al succesvol gebleken innovatie.  Door CircuInvest werden nog vóór de lancering van het systeem 150 units verkocht. De Coalitie deed tevens de redactie en tekstproductie van de website van CircuInvest en begeleidde de productie van een korte film over de ritswand.
Lees verder
'Vluchtelingen in doorzonwoning'

'Vluchtelingen in doorzonwoning'

Gepubliceerd op 19-01-2016, 14:42
Vastgoedadviseur Bert Rotteveel van Rotteveel M4 uit Alkmaar heeft uitgesproken ideeën over het huisvesten van arbeidsmigranten en vluchtelingen. Mede naar aanleiding van een door het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) uitgeschreven prijsvraag voor innovatieve huisvestingsoplossingen wilde hij die ideeën breed uitdragen. De Coalitie initieerde en begeleidde in korte tijd een perstraject met het Noordhollands Dagblad. Dat mondde uit in een groot verhaal in alle edities van de Holland Media Combinatie.
Lees verder
'˜Wie maakt Haarlem?'

'˜Wie maakt Haarlem?'

Gepubliceerd op 23-11-2015, 17:24

Voor de initiatiefnemers van de manifestatie 'Wie maakt Haarlem?' verzorgde De Coalitie een mediatraject, gericht op de regionale pers en vakpers. Tevens werd ondersteuning geboden bij het maken van uitnodigingen. 'Wie maakt Haarlem?' werd op initiatief van ruimtelijk ontwerper Arjan Luiten en de Haarlemse stadsbouwmeester Max van Aerschot gehouden en trok circa 200 bezoekers.

Lees verder
 

Persbericht Shimano Europe Group

Gepubliceerd op 28-09-2015, 21:06
De Coalitie deed voor Shimano Europe Group een mediatraject rond de aangekondigde verhuizing van het Europees hoofdkantoor. Dat is nu nog gevestigd in Nunspeet en vertrekt naar de High Tech Campus Eindhoven. Zowel in Nederland als in 20 andere Europese landen werd een persbericht verzonden.
Lees verder
 

Yumble trekt aandacht media

Gepubliceerd op 16-03-2015, 10:43
In opdracht van Brand New Leisure (BNL) ontwikkelde De Coalitie een mediastrategie voor het nieuwe indoor attractiepark Yummble in Roermond. In deze 9000 vierkante meter grote attractie in Roermond wordt een mix van de modernste projectietechnologie en interactieve software geboden.
Lees verder
Zonder embargo

Zonder embargo

Gepubliceerd op 23-02-2015, 10:38
Wat wilde hij graag in de krant! Onze ondernemende opdrachtgever zag het al helemaal voor zich. De overname door zijn bedrijf van een branchegenoot zou door de regionale pers en vakmedia breed worden uitgemeten. Dat hij eerst nog een weekje met vakantie wilde, leek hem geen probleem. 'Doe maar een embargo op ons persbericht. Dan wachten ze maar even met publiceren'. Dat liep anders, want embargo's zijn - een enkele uitzondering daargelaten - niet meer van deze tijd.
Lees verder
«  1  2  3  »