De verbindende kracht van De Coalitie

Gepubliceerd op 21-06-2013, 11:30
'Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen', luidt een bekende tegeltjeswijsheid. Klinkt prachtig natuurlijk, maar hoe maak je het waar? Nou gewoon, door mensen bij elkaar te brengen onder het genot van een kop koffie of glas bier. Bij De Coalitie houden we er van om dwarsverbanden te leggen en relaties met elkaar in contact te brengen wanneer we raakvlakken of goede samenwerkingsmogelijkheden zien.
 

Zo was Maurits Groen voor zijn WakaWaka-lamp, die tot voor kort alleen online werd verkocht, op zoek naar een fysiek verkooppunt in Haarlem. Volgens ons kon dat maar één winkel zijn en wel een van de favoriete koffie- en lunchgelegenheden van De Coalitie: De Wereld van Jansje. Alleen al het noemen van die naam was voldoende om de twee partijen bij elkaar te brengen en binnen no-time lag de WakaWaka in de schappen bij 'Jansje'.

Of wat te denken van ZMLK-school De Schelp, een van de scholen van onze klant Stichting Sint Bavo. Tijdens een interview met stagecoördinator Arja Nieuwenhuizen bleek er dringend behoefte te zijn aan een extra stageadres voor de oudste leerlingen. Nu maakt De Coalitie een presentatiemagazine voor voetbalclub Haarlem-Kennemerland en wisten we zodoende dat die club zeer openstaat voor stagiaires. Bovendien is er op het voormalige HFC Haarlem-complex altijd wel iets te doen. Eén afspraak was genoeg voor een geslaagde match en vanaf het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van De Schelp er aan de slag.

Bent u op zoek naar samenwerkingspartners of een geschikte partij om een gezamenlijk project van de grond te krijgen? Neem gerust contact met ons om van gedachten te wisselen over de verbindende kracht van een/de coalitie.