Over De Coalitie

Met een praktische inslag en vanuit een journalistieke achtergrond helpt communicatieadviesbureau De Coalitie opdrachtgevers om hun visie, verhaal en boodschap over te brengen. Of dat nu is richting media, zakelijke relaties, (potentiële) klanten of specifieke doelgroepen.

Door de bundeling van onze individuele kennis, kracht en kwaliteiten, zijn we een bureau dat breed inzetbaar is in communicatietrajecten. Van bijrol tot regisseur, van interview tot bladcoördinatie, van persbericht tot mediastrategie. Waar nodig en nuttig schakelen we gespecialiseerde gelijkgestemden uit ons netwerk in, wanneer aansluitende vakgebieden als fotografie, marketing, copywriting of vormgeving in beeld komen.

Essentieel in onze aanpak is het leggen van dwarsverbanden en het verbinden van partijen wanneer we raakvlakken of samenwerkingsmogelijkheden zien. Ook dat is de verbindende kracht van De Coalitie.

Marc Don

Marc studeerde grafische vormgeving aan het Media College Amsterdam en ontwikkelde zich verder als grafisch vormgeving aan de Junior Agency in Amsterdam. Zo heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren visual designer & art director, met focus op design van online uitingen als websites, animaties, video-explainers. Bij het design van een online omgeving (zoals een website) heeft hij vooral oog voor de user experience (in vaktermen: UX-design). Daarnaast houdt Marc zich bezig met meer 'traditionele' grafische vormgeving als huisstijlen, promotiemateriaal, kranten, jaarverslagen, etc. Ook het editten van video's, greenscreenvideo's en podcasts horen bij zijn specialismen.