Over De Coalitie

Met een praktische inslag en vanuit een journalistieke achtergrond helpt communicatieadviesbureau De Coalitie opdrachtgevers om hun visie, verhaal en boodschap over te brengen. Of dat nu is richting media, zakelijke relaties, (potentiële) klanten of specifieke doelgroepen.

Door de bundeling van onze individuele kennis, kracht en kwaliteiten, zijn we een bureau dat breed inzetbaar is in communicatietrajecten. Van bijrol tot regisseur, van interview tot bladcoördinatie, van persbericht tot mediastrategie. Waar nodig en nuttig schakelen we gespecialiseerde gelijkgestemden uit ons netwerk in, wanneer aansluitende vakgebieden als fotografie, marketing, copywriting of vormgeving in beeld komen.

Essentieel in onze aanpak is het leggen van dwarsverbanden en het verbinden van partijen wanneer we raakvlakken of samenwerkingsmogelijkheden zien. Ook dat is de verbindende kracht van De Coalitie.

Caroline Verkleij

Ruim 15 jaar werkte Caroline als projectmanager bij diverse bureaus, van design tot guerrillamarketing, aan uiteenlopende projecten. Toen ze vanuit Amsterdam terugverhuisde naar 'haar' regio Haarlem, ging ze aan de slag bij Haarlem Marketing. In die hoedanigheid had ze regelmatig contact met De Coalitie, onder meer als redactielid van ondernemerstalkshow NV Haarlem en rondom de organisatie van het Shopping Weekeinde. Van Haarlem Marketing naar De Coalitie was dan ook een relatief kleine stap. Sinds september 2021 zet Caroline haar brede ervaring en kennis in voor De Coalitie. Haar specialismes betreffen vooral projectcoördinatie, organisatie en productie van talkshows en videoproducties, beheer van websites en de coördinatie van het platform Sport in Haarlem.

Nevenfuncties: Ouderraad Julianaschool, mentor/coach bij Netwerkpro.