Nuttige en aangename talkshows

Gepubliceerd op 16-11-2012, 09:57
Het aangename en het nuttige laten zich in vele vormen verenigen. De Coalitie doet dat met grote regelmaat in de vorm van een talkshow. Het is een door onze opdrachtgevers en hun gasten gewaardeerde formule. Levendiger en (dus) interessanter dan een zoveelste lezing of statische presentatie. Voor wie wil horen en zien hoe het werkt, zijn er de komende weken in De Philharmonie in Haarlem twee mogelijkheden: woensdag 28 november de talkshow Sportzaken en maandag 17 december de NV Haarlem.  Komt dat horen en zien!
Nuttige en aangename talkshows

NV Haarlem
De Coalitie stond mede aan de wieg van de in december 2007 gelanceerde NV Haarlem. Een talkshow voor, door en over ondernemers. Klein begonnen en vijf jaar later uitgegroeid tot een aansprekend evenement. Met steun van onder meer de Kamer van Koophandel Haarlem/Amsterdam, de gemeente Haarlem en de Hogeschool INHolland. Alle NV-partners doen belangeloos mee. De in 2007 gekozen formule is nog steeds fris genoeg om viermaal per jaar een NV te kunnen presenteren. Met veel gratis inhoud en vertier (muziek, film, borrel) voor de bezoekers. Gemiddeld zijn dat er zo'n 200. De NV is een prima middel gebleken om dwarsverbanden te leggen en initiatieven van ondernemers en ook onderwijs en overheid te stimuleren.

Sportzaken
In opdracht van het Nova College en CIOS ontwikkelde De Coalitie een vergelijkbaar format voor een talkshow over sport. Na een geslaagde eerste editie in het voorjaar van 2012 staat nu nummer 2 van Sportzaken voor woensdag 28 november op het programma. De presentatoren Dick Sintenie (sportredacteur van Het Parool) en Coalitie-genoot Jaap Sluis praten met uiteenlopende gasten uit de sportwereld. Met aandacht voor specifieke projecten op sportgebied van het Nova College en CIOS. De toegang is gratis en na afloop wordt er tijdens de borrel nagepraat.

 

Wilt u meer weten over een door De Coalitie samen met u te ontwikkelen talkshow of gelijksoortig evenement? Neem dan contact op met Jaap Sluis.